A Nikola bemutatta bivalyerős elektromos pickupját, mely a Tesla Cybertruck babérjaira törne

2020. február 13.
5.8921
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Vakargathatja a fejét most Elon Musk a Nikola újdonsága miatt, akik nemcsak a nevükkel okozhattak már bosszúságot korábban a Teslának, hanem most egy frissen bejelentett új elektromos autóval is.

A Nikola ugyanis bemutatta Badger névre keresztelt pickupját, mely majdnem minden téren képes túlmutatni a Cybertruckon, és bár a bugyuta megjelenést elfelejthetjük, ellenben a kapcsolódó értékeket érdemes tanulmányozni, hiszen a közel 6 méter hosszú, 1,85 méter magas és több mint 2 méter széles óriásba egy 906 lóerős villanymotort szereltek, mely 1330 Nm-es nyomatékot kapott, tehát képes akár 2,9 másodperc alatt felgyorsulni 0-ról 100 km/h-s sebességre.

A Nikora Badger érdekessége, hogy elektromosság mellett hidrogénnel is működik, ezáltal kizárólag árammal 480 kilométert tehetünk vele, de ha a hidrogénhajtását is kihasználjuk, akkor teljes hatótávolsága közel 1000 kilométerre növekszik. Megjelenési dátum és árcédula egyelőre ismeretlen!
5 hozzászólás

CharlieFirpo

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Több mint 900 lóerő!

válasz erre

Dikaz

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hú, most aztán vakargathatja a fejét a Tesla, miután egy gyártó, aki még kb semmit nem tud felmutatni bejelentett egy elektromos pickupot konkrét gyártási idő nélkül. Még a végén csődbe is megy a Tesla! Grat a cikkírónak!

válasz erre

Harder

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre

techiii

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jesszusom. 900 lóerő. Ne már! Az nagyon sok.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nikola, nemár....

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink