A Netgear négy terméke is megkapta a CES 2018 Innovációs Díját

2017. december 13.
7.0251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Netgear bejelentette, hogy négy termékük, az Arlo Pro 2 biztonsági kamera, az Arlo biztonsági fény, a Nighthawk mobil router és az Insight App is megkapták a CES 2018 Innovációs Díjakat, melyeket a legkülönfélébb szempontok szerint választottak ki.

A gyártó közleménye szerint az egyes termékeket a mérnöki tervezés, a felhasznált anyagok minősége, az esztétikum, a funkcionalitás és az ár-érték arány tekintetében is megvizsgálták ahhoz, hogy megkaphassák a díjat, a Netgear részéről pedig mind a négy terméket a mezőny legjobbjának tartotta a CES 2018 zsűrije.

A négy termék közül az Arlo Pro 2 vezeték nélküli kamera a világ legnagyobb számban eladott biztonsági kamerája, és míg az Arlo Security Light teljesen vezetékmentes világítást garantál, a Nighthawk mobil router a világ első olyan mobil hotspotja, amely képes az 5G támogatására.

A díjazottak közül kiemelkedik az Insight App, amely a valaha készült egyik legegyszerűbb módja annak, hogy felderítsük a WiFi hozzáférési pontokat, a routereket és a tárolóeszközöket, miközben azokat egyszerűen konfigurálhatjuk és felügyelhetjük is.
2 hozzászólás

techiii

6 éve, 10 hónapja és 21 napja

Idén nagyon jól dolgoztak ha ennyi díjat kaptak.

válasz erre

Porthos

6 éve, 10 hónapja és 21 napja

Insight appot nem ismerem de ránézek, ez elég jól hangzik, szükséges nekem.

válasz erre