A Netflix reagált a felháborodásra, amit az új funkciójuk váltott ki

2019. október 30.
7.4081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem is olyan régen derült ki, hogy a Netflix a filmek lejátszási sebességének növelésére szolgáló funkciót újítana be hamarosan, amire kapásból felkapta a vizet a legtöbb filmszerető ember, hiszen lényegében ezzel szembemennek azzal, ahogyan a készítők szeretnék ábrázolni a műveiket.

Olyan színészek és producerek emelték fel a hangjukat, mint például Judd Apatow, Aaron Paul vagy Brad Bird, szóval mondhatni elég kemény népharaggal áll szemben a streaming szolgáltató.

Keela Robison, a Netlifx alelnöke egy blogposztban írta, hogy kaptak hideget-meleget a funkció kapcsán, viszont azzal példálózott, hogy a DVD-lejátszók esetében már régóta jelen van ez a funkció, valamint azzal érvelt, hogy nem tervezik mindenki számára egyből elérhetővé tenni.

Továbbá kizárólag mobilon tesztelik, és például azok számára jól jöhet a lassítás, akik idegen nyelven nézik az adott filmet, ebből fakadóan pedig nehezebben értik meg a szöveget. Hogy végül bevezetik-e ezt az újdonságokat, az a blogposzt szerint attól függ, hogy milyen lesz a közönség visszajelzése.
újítana be hamarosan, amire kapásból felkapta a vizet a legtöbb filmszerető ember, hiszen lényegében ezzel szembemennek azzal, ahogyan a készítők szeretnék ábrázolni a műveiket.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem értem a hőbörgést.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem értem mi bajuk van vele - annak ellenére hogy ez a funkció teljesen felesleges.

válasz erre

Direktor

4 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem gondoltam volna hogy ebből bármiféle botrány lesz! meglepett smiley

válasz erre