A Nemzeti Közlekedési Biztonsági Tanács szerint a Teslának alapvető biztonsági kérdésekkel kéne foglalkoznia

2021. szeptember 20.
59.5901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jennifer Homendy, a Nemzeti Közlekedési Biztonsági Tanács elnöke a Wall Street Journalnak elmondta, hogy a Teslának foglalkoznia kéne az alapvető biztonsági kérdésekkel, mielőtt az autógyártó kibővíti az úgynevezett Teljes Önvezető (FSD) módját.
 

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója a hónap elején azt mondta, hogy a társaság célja az FSD szélesebb körű kiadása szeptember végéig, és több Tesla-ügyfél számára elérhetővé teszi a nyilvános bétát.

A már korábban említett WSJ értesülései szerint a szoftver frissítése - amelyet elsősorban autópályákon való használatra terveztek - már kilátásban van, amit annak érdekében fognak felhasználni, hogy a járművek készen álljanak a városi utcákon történő vezetésre.

Az amerikai közlekedési hatóság jelenleg is vizsgálatot folytat 12 olyan esetben, amikor megkülönböztetett jelzést használó járműnek ütköztek Teslák, úgy hogy az Autopilot feltételezhetően be volt kapcsolva. Jennifer Homendy kiemelte a 2018-as halálos balesetet is, és egyenesen félrevezetőnek titulálta a Tesla önvezető rendszerét.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez az önvezető technológia még mindig egy vicc, sajnos. Sokat kell még fejlődni.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát igen, vannak problémák, megértem hogy baszogatják őket.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát igen, gatyába kéne kicsit rázni ezt az önvezető dolgot...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mondjuk a felszereltségre meg az anyagminőségre is rágyúrhatnának kicsit. ********* szánalmasak utasként ezek a járgányok.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink