A NASA zsákutcába került az űrruhás kakilással, így tőlünk kér segítséget!

2016. november 30.
4.3961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Meglepő felhívást tett közzé a NASA, akik a HeroX közbenjárásával egy teljesen hivatalos felhívást intéztek az emberek felé annak érdekében, hogy megtalálják a tökéletes módszert arra, hogy miként lehetne hatékonyan megvalósítani az űrkakilást egy űrruhába bújt asztronautának.

Mivel Howard Wolowitzot a korábbi űrtoalett problémája miatt nem merték megkérdezni, ezért most teljesen komolyan az emberek segítségét kérik abban, hogy egyszerűbbé tegyék az űrhajósok számára a székletürítést odafent.

Mint ismert, a Nemzetközi Űrállomáson a kakilás elég körülményes, így vákuumok, csövek, mesterséges gravitáció és légmentes zsákok szükségesek ahhoz, hogy az űrhajósok biztonságosan elvégezzék a dolgukat úgy, hogy a végtermék ne álljon Föld körüli pályára a kabinban, de ezt a módszert egyrészt nem tudják kezek nélkül használni, másrészt pedig pisiléshez sem túl megfelelő, amihez az űrhajósok kénytelenek mindmáig pelenkát használni.

A jövőben akadhatnak azonban olyan kiküldetések, amelyek során az asztronauták napokon át nem vehetik majd le az űrruhájukat, így a NASA óriási kihívás elé érkezett: ki kell találniuk egy olyan módszert, amely képes az űrruha levetése nélkül segíteni az űrhajósoknak abban, hogy nyugodtan tudjanak pisilni és kakilni - méghozzá a gravitáció használata nélkül.

Neked van ötleted arra, hogy ezt miként lehet megoldani? Akkor oszd meg az ötletedet a NASA-val is, és ha benne vagy a három legjobb között, te is megnyerheted a 30 ezer dollárnyi pénzjutalmat, sőt az ötleted talán ténylegesen meg is valósulhat majd!
a HeroX közbenjárásával egy teljesen hivatalos felhívást intéztek az emberek felé annak érdekében, hogy megtalálják a tökéletes módszert arra, hogy miként lehetne hatékonyan megvalósítani az űrkakilást egy űrruhába bújt asztronautának.'>
1 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 13 napja

Hatalmas! röhögő smiley

válasz erre