A NASA fejese azt sejteti, hogy néhány friss UFO-észlelés akár földönkívüli életforma is lehet

2021. október 26.
110.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A NASA vezetője nemrégiben nyilatkozott az amerikai haditengerészet pilótái által a közelmúltban észlelt UFO-észlelésekről - bár azt állítja, hogy nem igazán érti, miről is szóltak ezek a jelenségek, azt sejteti, hogy nem lehet kizárni, hogy a földönkívüli élet technológiájáról van szó.

Nelson nemrégiben a Virginiai Egyetemnek adott interjúban beszélt a Kínával való űrkapcsolatoktól kezdve a pilóta nélküli légi járművek (UAV) észlelésének kérdéséig mindenről. A beszélgetés során Nelson elmondta, hogy 2004 óta több mint 300 azonosítatlan repülő objektum észlelését ismerték el, ezek eredete azonban továbbra is ismeretlen.

Elmondása szerint beszélt ezekkel a pilótákkal, és tudják, hogy láttak valamit, és a radarjaik rá is álltak ezekre az objektumokra. Mégsem tudják, hogy mik azok, ahogyan ők sem.

Most már olyan elméletek is vannak, amelyek szerint más univerzumok is létezhetnek. És ha ez így van, akkor ki vagyok én, hogy azt mondjam, a Föld bolygó az egyetlen olyan életforma helye, amely civilizált és szervezett, mint a miénk?


Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Egyszer úgy megnézném, miket találtak eddig valójában... Biztos vagyok benne, hogy vannak itt már idegen technológiák is...

válasz erre

betyár

2 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nem szabad tagadni. Ha vannak akkor vannak.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 8 hónapja és 10 napja

Mennyire más mint az előző vezető! meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 8 hónapja és 10 napja

Szerintem az nem kérdés hogy van-e más intelligens életforma, az igazi kérdés hogy találkoztunk-e már velük!

válasz erre