A NASA fejese azt sejteti, hogy néhány friss UFO-észlelés akár földönkívüli életforma is lehet

2021. október 26.
95.1712
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A NASA vezetője nemrégiben nyilatkozott az amerikai haditengerészet pilótái által a közelmúltban észlelt UFO-észlelésekről - bár azt állítja, hogy nem igazán érti, miről is szóltak ezek a jelenségek, azt sejteti, hogy nem lehet kizárni, hogy a földönkívüli élet technológiájáról van szó.
 

Nelson nemrégiben a Virginiai Egyetemnek adott interjúban beszélt a Kínával való űrkapcsolatoktól kezdve a pilóta nélküli légi járművek (UAV) észlelésének kérdéséig mindenről. A beszélgetés során Nelson elmondta, hogy 2004 óta több mint 300 azonosítatlan repülő objektum észlelését ismerték el, ezek eredete azonban továbbra is ismeretlen.

Elmondása szerint beszélt ezekkel a pilótákkal, és tudják, hogy láttak valamit, és a radarjaik rá is álltak ezekre az objektumokra. Mégsem tudják, hogy mik azok, ahogyan ők sem.

Most már olyan elméletek is vannak, amelyek szerint más univerzumok is létezhetnek. És ha ez így van, akkor ki vagyok én, hogy azt mondjam, a Föld bolygó az egyetlen olyan életforma helye, amely civilizált és szervezett, mint a miénk?


Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Egyszer úgy megnézném, miket találtak eddig valójában... Biztos vagyok benne, hogy vannak itt már idegen technológiák is...

válasz erre

betyár

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem szabad tagadni. Ha vannak akkor vannak.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mennyire más mint az előző vezető!

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szerintem az nem kérdés hogy van-e más intelligens életforma, az igazi kérdés hogy találkoztunk-e már velük!

válasz erre