A Nap töltené a Citizen okosóráját

2016. szeptember 08.
1.6471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák kapcsán az egyik legtöbbet kifogásolt rész az üzemidő, hiszen szinte mindegyik okosórát töltőre kell tenni a nap végén, erre pedig a legtöbb gyártó második, illetve harmadik generációja sem talált megoldást.

A hagyományos karórák piacán igen nagy névnek számító Citizen állítólag még idén bemutatja saját okosóráját, melyet egyáltalán nem kell töltőre tennünk. A működéshez szükséges energiát ugyanis napenergiából gyűjti be az óra, ennek azonban nem csak előnyei vannak.

A gyártó újdonsága ugyanis azon órák közé tartozik majd, melyek a klasszikus vonalat képviselik és csak korlátozott okosfunkciókkal rendelkeznek. Az érintőképernyőről például valószínűleg le kell majd mondanunk, "csupán" a bejövő hívásokat és értesítéseket kezeli az óra, arról még nincs hír, hogy a fitnesz terén milyen szenzorokat kapunk.

A megjelenésre még idén sor kerülhet, a források pedig már tudni is vélik, hogy 770 dollár környéki árral kell számolnunk.
2 hozzászólás

inkognito

8 éve, 3 hónapja és 7 napja

Tök jó ötlet ez.

válasz erre

Harder

8 éve, 3 hónapja és 7 napja

Na ez elég kemény! röhögő smiley Nekem már az a megoldás is tetszik amikor maga a kézmozgás húzza fel az órát de ez még jobb.

válasz erre