A nap híre: Michael Keaton játszhatja Batmant a The Flash-filmben!

2020. június 23.
10.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Michael Keaton sokunk szívébe belopta magát azzal, ahogyan eljátszotta Tim Burton Batman-mozijaiban Bruce Wayne-t, hamarosan pedig ismét felöltheti a legendás Batman-gúnyát, mivelhogy tárgyal a stúdióval ennek kapcsán.

Konkrétan úgy szól a fáma, hogy a hamarosan esedékes The Flash-filmben formálhatja meg Keaton ismét a karaktert, ami teljesen elképzelhető lenne, lévén régóta arról hallunk, hogy a Flashpoint sztorit dolgozza fel a film. Konyhanyelven úgy lehet leírni a Flashpointot, hogy óriási időkavarodás történik, így olyan idővonalak elevenedhetnek meg, melyek párhuzamos dimenziókból szabadulnak át más világokba.

A 2011-es Flashpoint képregény volt az, ami rebootolta anno a DC képregényes univerzumot, ugyanis Barry Allen, avagy Flash visszatért a múltba, hogy megmentse édesanyját, ezzel teljesen felborítva az idővonalat. Egyébiránt a The Flash-sorozatban is feldolgozták már ezt, ráadásul ott fel is tűnt Ezra Miller egy cameo erejéig, mint egy másik idővonal Barry Allenje.

Még nem hivatalos Keaton jelenléte, aktívan folynak a tárgyalások, de vélhetően az elkövetkezendő hetekben hallani fogunk róla, hogyan alakul a dolog.
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

De király lenne. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

NAgy húzás lenne. A legjobb Batman EVER.

válasz erre

betyár

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Na ez kemény lenne. Imádom a palit és Batman szerepében nagyon király volt.

válasz erre