A nagy Crew Dragon kilövés volt minden idők legnézettebb online eseménye

2020. június 02.
6.1161
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Május 30-án megtörtént a történelmi pillanat, miszerint Bob Behnken és Doug Hurley amerikai asztronautákat a Nemzetközi Űrállomásra lőttek a Crew Dragon fedélzetén, ezzel pedig ők voltak az elsők, akik kilenc év után először felszálltak amerikai földről.

Várható volt, hogy az online élő közvetítés sokakat fog mozgatni, azonban a NASA elmondása szerint 10.3 millió egyidejű rekordnézőt számláltak, természetesen az összes létező platformot összevetve. Úgy fest, hogy ez minden idők legnézettebb online eseménye - írja a Space.com.

A Demo-2 viszont "csak" az online tereken ment rekordnagyságút, ellenben anno az Apollo-11 Holdra szállás missziót 600 millióan lesték a tévében, amivel valljuk be, nehéz lenne versenyezni. Még folyik az adatgyűjtés, szóval nem kizárt, hogy az említett 10,3 milliónál is találnak erősebb csúcsszámot, de egy biztos: nem kell szégyenkeznie az űrügynökségeknek.
3 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 4 napja

Én is köztük voltam. Nyilván érdekli egy ilyen az embert, de az biztos h amikor a holdra indulnak na az lesz igazán rekord.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 4 napja

Aztarohadt!

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 4 napja

Azta! Ezt azért nem hittem volna!

válasz erre