A Motorola P30 is csak egy újabb iPhone X-klón lett

2018. augusztus 17.
2.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hivatalosan is bemutatkozott a Motorola legújabb okostelefonja, mely a korábbi pletykák után beigazolódott, hogy egy olcsó iPhone X-kópia lesz a sorban, ezáltal ugyanolyan formavilág, ugyanaz a notch-stílus és ugyanolyan hátlapi kameraelrendezés jellemzi majd.

A Motorola P30 névre keresztelt eszköz 6,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami 2246x1080 képpontos megjelenítésre képes, miközben az erőforrásokat egy Snapdragon 636-os nyolcmagos processzor, valamint egy Adreno 509 GPU biztosítja 6GB RAM, valamint 64GB vagy 128GB ROM társaságában, ami értelemszerűen tovább bővíthető egy SD kártyával.

Az eszköz hátra egy dupla, 16+5 megapixeles kamerarendszert kapott OmniVision szenzorokkal, míg előre egy 12 megapixeles szelfikamera került. Az USB-C csatlakozóval ellátott készülékre egy Motorola logóval feldobott ujjlenyomat-olvasót is tettek, áramellátásáról pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor gondoskodik

A Motorola P30 Android 8.0-t futtat, fekete, fehér és kék színekben érkezik, árcédulája pedig 80-90 ezer forint közé esik majd.
4 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ahhoz képest hogy mennyire volt fikázva a notch... röhögő smiley

válasz erre

VDemon

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Az egyediség már mindenkinél luxus... szomorú smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 2 hónapja

Semmi egyedi ötlet még a Motorolától sem. szomorú smiley Szomorú.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 hónapja

Nagy kár ezért a cégért, ők próbáltak egyedi dolgokkal feldobni a telefont. Ez a sok sikertelenség és a cégeladások meghozták a másolós biztonsági üzemmódot...

válasz erre