A Mortal Kombat-film producere konkrétan elsírta magát a rajongók reakciójától a trailerre

2021. február 19.
33.9581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap berobbant közénk a Mortal Kombat-film előzetese, ami konkrétan felmosta minden rajongóval a padlót - úgy fest, hogy egy méltó adaptációval fogunk gazdagodni, a rajongók között pedig akadt olyan, aki megkönnyezte, hogy produkció vár ránk.

Viszont nemcsak a nézői oldalról hatódtak meg az emberek, hanem bizony az alkotás producere, Todd Garner is elmondta, hogy elsírta magát a fanok reakcióin, amit a trailer iránt mutattak. Elmondása szerint az az öt hónap, amit a családjától távol kellett töltenie a film miatt, most teljes mértékben kifizetődött, és meg is köszönte mindenkinek a szép szavakat.


Egyáltalán nem véletlen, hogy a rajongók úgy reagáltak, ahogyan, hiszen túlzás nélkül minden benne van a trailerben, ami miatt a Mortal Kombatot szeretjük - és remélhetőleg a teljes film is méltó adaptáció lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!



előzetese, ami konkrétan felmosta minden rajongóval a padlót - úgy fest, hogy egy méltó adaptációval fogunk gazdagodni, a rajongók között pedig akadt olyan, aki megkönnyezte, hogy produkció vár ránk.'>
4 hozzászólás

Direktor

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nem csodálom hogy meghatódott. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ahogy a bemutatott képeknél felmordult a nép, nem csodálom. Biztos megkönnyebbült.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Remélem a film tényleg olyan lesz amilyennek a trailer bemutatta, mert akkor kőkemény zúzdára számíthatunk! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nekem is nagyon bejött!

válasz erre