A mobilnetes videózást segítené a Facebook újdonsága

2017. szeptember 13.
3.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes újdonságot állított tesztüzembe a napokban a Facebook, akik Instant Videos néven egy olyan funkciót szeretnének megvalósítani a közösségi oldal mobilos applikációjában, amely megkönnyítené a mobilnetes videózást.

Az adatforgalmi keretek miatt ugyanis nagyon sokan még mindig nem tudnak mobilinternet mellett videókat nézni a közösségi oldalon, a Facebook újdonsága azonban erre kínál megoldást, de nem holmi minősíthetetlen tömörítéssel.

Az Instant Videos lényege ugyanis az, hogy amennyiben telefonunk WiFi hálózatra csatlakozik, és engedélyezve van az említett funkció, abban az esetben a Facebook applikáció előre letölt nekünk olyan videókat, amiket a jövőben nagy valószínűséggel meg fogunk majd nézni.

Ennek köszönhetően a későbbiekben mobilnetes adatforgalom fogyasztása nélkül tudjuk megtekinteni az egyes videós tartalmakat, amelyeket külön ikonnal jelöl az alkalmazás, hogy még véletlenül se kelljen adatkeretünket fogyasztani.
4 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Az offline videólejátszás jó dolog, de ne ők döntsék már el melyiket szedje le a telefon... Adjanak egy gombot vagy valamit a videók mellé és jelölje meg a felhasználó, így később lesz ideje megnézni.

válasz erre

Levi87

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Utálom amit a facebook csinál. wtf smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekem ne töltögessen semmit.

válasz erre

inkognito

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nekem ilyet ne tegyen. Majd megnézem ha meg akarom.

válasz erre