A midseason újoncai: One Big Happy (NBC)

2014. június 30.
7001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Többkamerás sitcom egy nagyon modern, nagyon mai családról, a meleg egyenjogúság élharcosától, Ellen DeGenerestől.

Sztori: A karót nyelt, leszbikus Lizzy és a laza, hetero Luke legjobb barátok, testvérként szeretik egymást.

Gyerekkorukban mindkettejük szülei elváltak, ez összehozta őket, és azóta is számíthatnak egymásra. Most, hogy felnőttek, és még mindketten egyedülállók, úgy döntenek, saját családot alapítanak. No, azért nem egészen úgy ? abszolút romantikamentes módon, fehérköpenyes segítséggel.
Egy este aztán, újabb sikertelen megtermékenyítési kísérletet követően célba veszik a legközelebbi kocsmát, hogy kiengedjék a gőzt. Ott aztán Luke megismerkedik Prudence-szel, a szabados brit lánnyal, aki pár nap múlva hazautazik. Lizzyt nem igazán dobja fel Prudence jelenléte, de Luke nagyon belehabarodik a lányba és nem tudja elviselni, hogy az együtt töltött idejük véges.
Azonban abban a pillanatban, hogy Lizzy rájön, terhes, Luke bejelenti, hogy elvette Prudence-t feleségül. És egyik pillanatról a másikra egy új típusú család születik.

Főbb szerepekben: Nick Zano (Happy endings ? Fuss el véle!, Az élet csajos oldala), Elisha Cuthbert (Happy endings ? Fuss el véle!, 24), Kelly Brook (Smallville, Piranha 3D), Brandon Smith (Sonny, a sztárjelölt), Rebecca Corry (Született detektívek, Az élet csajos oldala), Chris Williams (Family Time)

Premier: 2015, midseason
nincs még hozzászólás