A Microsoft vezérigazgatója megindokolta, miért akarták felvásárolni a TikTokot

2021. szeptember 28.
59.4211
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amikor tavaly elterjedt a hír, hogy a Microsoft érdeklődik a népszerű TikTok közösségi alkalmazás megvásárlása iránt, sokan nem értettük, hogy mégis mi történt, viszont most Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója megindokolta ezt.

Elmondta, hogy valójában van értelme, ha figyelembe vesszük a Microsoft három legnagyobb felvásárlását, amióta hét évvel ezelőtt átvette a cég irányítását. Itt konkrétan a Minecraft 2014-es, a LinkedIn 2016-os, és a GitHub 2018-as bekebelezésére gondolt, melyek mindegyik a közösségépítésről szólt szerinte.

Az ügylet hamarosan egy igazi drámává nőtte ki magát - Donald Trump akkori elnök állítólag a kulisszák mögött dolgozott az egyezményen, és nyilvános nyilatkozatokat tett, többek között egy ponton illegális közvetítői díjat követelve, ha az üzlet megvalósul. Más vállalatok, köztük az Oracle és a kiskereskedelmi óriás Walmart is bekapcsolódott az egészbe, és végül úgy alakult, hogy elcsitultak a kedélyek.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 5 napja

Bullshit.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 5 napja

Mondhat bármit, egy dolog miatt akarták megvenni, még több pénzt csinálni.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 5 napja

Továbbra sem értem mit akartak vele, megy a hímelés hámolás, de nyilván semmi mást mint rátenni megint egy olyan platformra a kezüket, amit ők képtelenek megvalósítani.

válasz erre