A Microsoft megvette a Sunrise Calendart

2015. február 06.
9471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Microsoft belejött az alkalmazások felvásárlásába: először e-mail szolgáltatását alakította így át, most pedig 100 millió dollárért kebelezte be a legnépszerűbb mobil naptárat.

A Microsoft úgy tűnik új stratégiát választott, hogy a mobil piacon is komolyabb babérokra törjön, a jelszó a felvásárlás.

Mindjárt két népszerű mobilos tevékenységgel kezdte a redmondi cég, ugyanis először az Outlook alkalmazását helyezte a legjobbak közé azal, hogy megvette a szerintünk legjobb e-mail appot, az Acomplit.

Most pedig itt az újabb nagy üzlet: a Microsoft 100 millió dollárért felvásárolta a Sunrise Calendart amely Androidon, iPhone-on, Mac-en és böngészőben is ingyen elérhető. A Sunrise a legnépszerűbb a naptár appok között, ami nem is csoda. Remek választás azoknak, akik szeretik a Google és a Facebook naptárát, hiszen a Google Calendar összes bejegyzését láthatjuk és kezelhetjük az alkalmazással, ahogy a facebookos eseményeket és születésnapokat is. Természetesen az iCloud Calendarral is szinkronizálható, emellett emlékeztetőket is be lehet állítani. Az eseményekhez helyszínt adhatunk és facebookos ismerősöket hívhatunk meg, az adott időre és helyre pedig időjárás-előrejelzést is kérhetünk.
nincs még hozzászólás