A Microsoft is felfigyelt a magyar startupra

2019. február 28.
5.5021
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyre nagyobb híre van globális szinten egy magyar startupnak, amely már több mint 1 millió dollárnyi befektetést gyűjtött össze a Sharp3D alkalmazásra, ráadásul most a Microsoft is felfigyelt a hazai projektre.

Nem a redmondiak az első gigász akik potenciált látnak az internet nélkül is kiválóan és gyorsan működő térbeli modellek készítésére kitalált programban, korábban már az Apple is fókuszba helyezte a startupot.

A 2015 óta fejlesztett applikáció iPad Próra készült, működése pedig forradalmasíthatja a különböző tárgyak tervezését, ráadásul internet kapcsolat nélkül, könnyen, gyorsan és kevés tapasztalattal is elvégezhetők a munkák. Eddig már a világ 150 országában használják a programot.

A kezdetek óta már háromszor volt az Apple Keynote-ok kiemelt szoftvere, ami eddig egyetlen magyar megoldásnak sem sikerült. A csapat megkezdte a Windows alá portolást, aminek egyetlen oka van, a Microsoft, pontosabban a Surface prémium tablet, amelyen szeretné az MS ha minőségi applikációk futnának.
3 hozzászólás

TEchie

6 hónapja, 3 napja

Millió ilyen app van, nem értem ez mitől jobb a többinél!

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 napja

Sok sikert nekik, ezek szerint megérdemlik.

válasz erre

betyár

6 hónapja, 3 napja

Tök fura mert nem hallottam még róluk.

válasz erre