A Microsoft elvileg tárgyal a Discorddal, hogy felvásárolják őket

2021. március 23.
34.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft a Discorddal tárgyal egy potenciális akvizíció kapcsán, ráadásul több mint 10 milliárd dollár értékben, ahogyan az kiderült a Bloomberg jóvoltából - a forrás szerint ugyanis maga Phil Spencer, az Xbox vezetője kommunikál a Discorddal.

Korábban már több potenciális vevő is kifejezte érdeklődését, és állítólag exkluzív akvizíciós tárgyalást írt alá az egyik féllel, ami arra utal, hogy az üzlet nyélbeütése közel lehet a redmondiakkal, legalábbis a VentureBeat szerint.

Ennek ellenére a Bloomberg forrásai szerint az ügylet nincs még a kanyarban, sőt egy a tűzhöz közel álló személy szerint a Discord nagyobb valószínűséggel inkább tőzsdére lépne, mintsem belemennének egy ilyen felvásárlási bizniszbe.
kiderült a Bloomberg jóvoltából - a forrás szerint ugyanis maga Phil Spencer, az Xbox vezetője kommunikál a Discorddal.'>
3 hozzászólás

Huginn

3 éve, 4 hónapja és 1 napja

Remélhetőleg nem lesz belőle semmi. Kár lenne ezért a platformért... Vagy később az nCore-os hírfolyamot Teams-en lehetne követni röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 1 napja

RIP Discord.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 1 napja

Mindent tönkretesznek amit felvásárolnak. Bár ezt a platformot pont nem használom, de sok millióan igen, kár lenne érte.

válasz erre