A Microsoft ajándékot is ad, csak használjuk már az Edge böngészőt

2016. szeptember 13.
3.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Windows 10-zel együtt új böngészőt is rendszeresített a Microsoft, amely Edge név alatt az Internet Explorert váltotta fel, azonban az új név és az újdonságok ellenére sem lett lényegesen népszerűbb elődjénél.

A hivatalos adatok alapján egyébiránt bár a Windows 10-et már több mint 350 millió eszközre telepítették fel, ellenben a felhasználóknak mégis csak 4,2 százaléka alkalmazza folyamatosan ezt a böngészőt, a többiek inkább a Google Chrome-ra tértek át.

Hogy a redmondi óriás változtasson ezen az állapoton, a Microsoft most egy külön programot hirdetett annak érdekében, hogy népszerűbbé tegye a szoftvert, ezáltal azok, akik áttérnek az Edge használatára, különféle ajándékokkal és kedvezményekkel gazdagodhatnak majd.

A Microsoft ehhez tulajdonképpen csak egyetlen dolgot kér, hogy böngésszünk a Microsoft Edge-en keresztül, és használjuk a Bing keresőjét mellette. Ha ez a kettősség jelen van, abban az esetben mi is jogosultak vagyunk az ajándékra, amiért elegendő havonta már 30 órát eltölteni a böngészőben.

Az ajándékok között egyébiránt a kedvezmények mellett ingyen szoftverekhez juthatunk hozzá - a Microsoft Store-ban, a Microsoft Reward Program részeként -, de azért természetesen ne gondoljunk túl nagy dolgokra, hiszen karácsony még odébb van.
7 hozzászólás

strogg

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Igen, kapkodnak de nagyon. Valahol értem is meg nem is. Horror időt és pénzt szórnak el felesleges dolgokra. Addig reszelték az universal app koncepciót, amíg kihalt alóla a mobil platformjuk, és igazból nem is kell már az universal app. MErt mobilon meghalnak, fejlesztő nincsen a platfromra, ugyanakkor decemberben kijött a w10 mobilra alpha(!!!) állapotban a boltok polcaira, most augusztusra szedték össze amennyire lehet (amúgy nem rosszul szedték össze) csak fél év alatt kipusztultak a piacról. Az edge sem lett volna rossz ötlet, de annak az anniversary update-el kellett volna jönnie, használható állapotban, nem félkészen, plugin támogatás nélkül, amikor mindenki egyből elmeszeli ahogy meglátja. Felhőben viszont egyre jobbak, alá kell írni. A onedrive teljesen jól indult, népszerű is lett. De elszúrták. Értem, hogy biznisz vonalra rakják át a tárhelyet, de tuti felhasználói bázist akarok építeni harmad annyi tárhellyel mint a google. (5GB) És ezen is volt bizalmi mizéria (elkezdték beszedni a 10gigákat a userektől, hanem sírt, hogy ne ) Gyakorlatilag várom, hogy a lumiám után kapott örökös+15Gigához mikor nyúlnak hozzá, mert biztosan elveszik idő kérdése most, hogy már nem lumia a telóm hanem Oneplus3.

Én ha google lennék azt csinálnám, hogy mindneki akitől beszedték a 10 Gigát m$ oldalon, annak adnék egy akció keretében 10Gigát nálam, csak kapcsold a google fiókodat az outlook-hoz (megnézi tényleg van e olyanod) és lecinkelnék őket röhögő smiley Az office előfizetéses rendszerben szépen termel, de facto szabvány még mindig, csak már közel sem fogy olyan jól mint annó 2003-ban a dobozosok, és főleg OEM kiadások. És ugye az ősellenség a linux. Én még w98 korban már pár éve linuxoztam, mikor Ballmer ráknak nevezte a nyílt forrást, amit el kell pusztítani. Most ott tartunk, hogy a PC-n kívül MINDEN fronton valamilyen unix, vagy klónja (jellemzően linux, és OSX) tombol, és windows csak PC-n piacvezető mosolygó smiley Szépen lerabolták redmond körül a világot röhögő smiley BASH VAN A WINDOWSBAN BAKKKER. Ha ezt nekem 10 éve mondja valaki, azt mondom komplett idióta röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Korrekt. röhögő smiley A Microsoft az elmúlt években teljesen kifordult önmagából. Érzik hogy nagy a baj, vergődnek össze vissza és egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgokat jelentenek be és tesznek meg.

Ahogy Strogg mondja: a történelem tartja életben.

válasz erre

strogg

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ez nagyon gáz azért. Mellesleg nem bízom a görögökben még ha ajándékot hoznak is. Ugyanis élénken emlékszem, hogy 100GB járt ha onedriveot használok, és egy linkre kattintva a dropboxot ignorálom, (megtettem mert amúgy is már karcsú a dropbox) és kiderült, hogy csak 1 évig van a 100GB és annyi. És arra is, hogy nekem kellett kérni, hogy ne szűnjön meg a 30 tárhelyem, és legyen 5GB, mikor erről szó sem volt, hogy időkorlátoa a 15GB, meg a másik 15 amit a lumiához kaptam. Amint megint hozzá akarnak piszkálni inkább veszek 100 gigát a google-tól. Kontaktokat rosszul szinkronizál, w10 problémás pc- adatvédelmileg, mobilon meghalt, az egde meg még sokáig nem lesz jó alternatíva. Versenyben alkalmatlanok, ha most jönnének ki a windows-al, akkor bukás lenne mint ide a szaturnusz. (Windowst csak a történelem tartja életben) Szóval nem kéne bedőlni, ismerjük már a microsoft féle ajándékokat... Lumiám meg akkor lesz megint, ha adnak egyet, mert versenyképtelen az árazása a használható kategóriában. (Decemberben végleg meghal a platform úgy is)

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

A Win10-zel együtt már egy kész böngészőt kellett volna kiadni és nem lenne ez a gond. Az emberek nagy része akkor kipróbálta (emlékszem volt valami 10% körüli is), de gyorsan le is szoktak róla.

válasz erre

Harder

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ne szivassatok! röhögő smiley Ez szánalmas! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Akkora nyomorékság hogy itthon nem működik. Rühellem hogy mindig csak usanak nyalnak.

válasz erre

Hanziness

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Azért ne feledjük, hogy ez is egy US Only dolog, mint elég sok minden a Microsofttól :|
Szóval ez maximum akkor működik, ha átállsz amerikai régióra + angol nyelvre (amivel Cortanat is engedélyezni lehet).

válasz erre