A megmaradt Windows okostelefonok közel 75 százalékán WP 8.1 fut

2017. október 30.
2.9191
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a Microsoft már letett arról, hogy a Windows alapú okostelefonok a jövőben népszerűvé váljanak, az AdDuplex adatai szerint azért a redmondi óriás nem igazán tett meg mindent azért, hogy ezt a helyzetet esetleg elkerülhesse.
 

Az említett marketingcég ugyanis aktuális statisztikákat hozott nyilvánosságra a Windows alapú okostelefonok kapcsán, ezáltal kiderült, hogy az aktív készülékek között még mindig közel 75 százalék a Windows Phone 8.1 operációs rendszert használja, a Windows 10 Mobile pedig csak a telefonok 21 százalékát tudta meghódítani, ami nagyon rossz arány.

A statisztikákból megtudtuk még, hogy a platform legnépszerűbb készüléke a Microsoft Lumia 535-ös lett, a felhasználók 13 százaléka ugyanis ezt használja, de a dobogóra sorban a Lumia 640 és a Lumia 520 is felkerült.

A Windows alapú okostelefonokat egyébiránt nem frissíti tovább a Microsoft, amivel a redmoni óriás hivatalosan is elismerte, hogy vége a dalnak, hiszen biztonsági javításokat sem kapnak már a felhasználók.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

RIP.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Van még felhasználó?

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az is nagyon érdekelne, hol, melyik országban használják még. Szerintem India meg ilyenek lehetnek, ahol az olcsóbb megy.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hitvány módon kezelte ezt a rendszert a MS. Szégyen.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink