A Mátrix 5 elkészülte csak és kizárólag Lana Wachowskin múlik

2021. október 22.
83.8091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár még csak most jön a Mátrix 4, a WarnerMedia vezérigazgatója, Ann Sarnoff megerősítette, hogy a Mátrix ötödik része elkészül, amíg Lana Wachowski, a film társírója és rendezője el akarja készíteni a filmet.
 

A sci-fi akció-franchise jelenleg a régóta várt visszatérésre készül a Mátrix Resurrections-szel, amely 20 évvel az előd eseményei után játszódik, amikor Thomas A. Anderson San Franciscóban éli hétköznapi életét. Nem sokkal azután azonban, hogy találkozik Trinityvel, akit már nem is ismer fel, Anderson újra találkozik Morpheusszal, aki felajánlja neki a piros pirulát és a lehetőséget, hogy újra felismerje az igazságot a Mátrix kapcsán.

Az év végéhez közeledve Sarnoff nemrég leült a Deadline-nal, hogy beszéljen a stúdió egyidejű HBO Max és mozis megjelenési modelljéről, és arról, hogy ez hogyan befolyásolja a közelmúltban megjelent és közelgő címek jövőbeli terveit. Amikor azt vizsgálta, hogy a Mátrix 5 fejlesztése az HBO Max megjelenése után elindulhat-e, Sarnoff megjegyezte, hogy a film az utolsó ebből az üzleti modellből, és bizalmát fejezte ki az író/rendező iránt.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egyáltalán nem kérdés hogy lesz-e folytatás. A kérdés csak az, mikor.

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szerintem senki számára nem kétséges hogy lesz-e..

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Akkor egyértelmű hogy lesz. Sőt szerintem már most forog és forgott a jelenlegi résszel együtt.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink