A Magic-Device-Tool mostantól Snap-ként is elérhető

2016. december 27.
3.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Marius Quabeck, az MDT alkotója publikálta a hírt, miszerint a szoftverének frissített verziója mostantól Snap-ként is elérhető, amely nagyban megkönnyíti a népszerű program telepítését, de ezen kívül is tartogat még újdonságot.

A Magic-Device-Tool segítségével egyszerűen tudunk operációs rendszert cserélni okostelefonunkon - úgy is mondhatjuk, hogy ezen szoftver segítségével gyerekjátékká válik a ROM flash-elés - feltéve, ha a hardverünk a támogatott modellek közé tartozik.

A Linux alatt elérhető szoftver telepítője eddig kicsit körülményes volt, legalábbis a mostanihoz képest. Eddig a GitHub repokat klónoznunk kellett annak érdekében, hogy telepíteni tudjuk az MDT-t, de ez most megszűnt. Az MDT mostantól Snap csomagként is elérhető, így a Canonical operációs alatt elegendő az alábbi parancs az installáláshoz:

sudo snap install magic-device-tool --devmode

A várakozás időszakában jó hírnek tűnt az is, hogy a friss verzióban elérhető lesz a CM 14.1-es variánsa, de a cég felszámolása miatt vélhetően apad majd a kedv ezzel kapcsolatban.

De! Marius Quabeck elmondta, hogy a következő verzió(k) már támogatni fogják a CyanogenMod utódjának megoldását, amelyet Lineage OS néven ismerünk pár napja.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Wow! Kár hogy S7 nincs a listán.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Soha nem használtam még de ha ilyen egyszerű a telepítés most ránézek.

válasz erre

inkognito

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Na ez tök jó.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink