Tudósok szerint rákot okozhatnak a vezeték nélküli fülhallgatók

2019. március 14.
3.9371
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár az egész életünket sugárzásban éljük, hiszen mindenhonnan ér minket valamilyen rádiófrekvencia, azonban egy tudóscsoport most petícióval kereste meg a WHO-t azért, mert szerintük a vezeték nélküli fülhallgatók a legveszélyesebbek ebből a szempontból.

A petícióhoz a világ több ismert tudósa és professzora adta a nevét, akik azért írtak az Egészségügyi Világszervezetnek, mert több kutatási anyag átvizsgálása után arra a következtetésre jutottak, hogy a túl magas rádiófrekvenciás sugárzás miatt a vezeték nélküli fülhallgatók hozzájárulnak a rákos megbetegedések kialakulásához.

Természetesen a kutatók nemcsak azt próbálják bizonyítani a petícióban, hogy miért jelentenek veszélyt a vezeték nélküli fülhallgatók az emberekre, hanem kilenc pontba összegyűjtve még megoldást is javasolnak a problémára, ezáltal olyan őrült és betarthatatlan ötletekkel, mint a sugármentes helyszínek kialakítása vagy az emberek átfogóbb tájékoztatása.

A tudományos világ egyébiránt egyelőre kétkedve fogadta a fellebbezést, sokan ugyanis rámutattak arra, hogy egyelőre csak hipotézisek léteznek a téma kapcsán, azonban tudományos módszerekkel egyetlen kutatás sem bizonyította teljes magabiztossággal, hogy a nem ionizáló EMF, avagy elektromágneses mezőknek kitett emberekben megemelkedik a rákos elváltozások kialakulásának esélye.
5 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Van abban valami, amit mondanak, de annyi ilyen sugárzó dolog van körülöttünk hogy szerintem ez már nem oszt nem szoroz. Vagy csak nyugtatom magamat.

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Sajnos mindennel így van, bár igaz, hogy ez bent van a fülünkben folyamatosan...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ha mondanak egy megoldást is mellé, biztos sokan váltunk.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

A telefonokra is ezt mondták annak idején.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na nebad.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink