Tudósok szerint rákot okozhatnak a vezeték nélküli fülhallgatók

2019. március 14.
4.6571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár az egész életünket sugárzásban éljük, hiszen mindenhonnan ér minket valamilyen rádiófrekvencia, azonban egy tudóscsoport most petícióval kereste meg a WHO-t azért, mert szerintük a vezeték nélküli fülhallgatók a legveszélyesebbek ebből a szempontból.

A petícióhoz a világ több ismert tudósa és professzora adta a nevét, akik azért írtak az Egészségügyi Világszervezetnek, mert több kutatási anyag átvizsgálása után arra a következtetésre jutottak, hogy a túl magas rádiófrekvenciás sugárzás miatt a vezeték nélküli fülhallgatók hozzájárulnak a rákos megbetegedések kialakulásához.

Természetesen a kutatók nemcsak azt próbálják bizonyítani a petícióban, hogy miért jelentenek veszélyt a vezeték nélküli fülhallgatók az emberekre, hanem kilenc pontba összegyűjtve még megoldást is javasolnak a problémára, ezáltal olyan őrült és betarthatatlan ötletekkel, mint a sugármentes helyszínek kialakítása vagy az emberek átfogóbb tájékoztatása.

A tudományos világ egyébiránt egyelőre kétkedve fogadta a fellebbezést, sokan ugyanis rámutattak arra, hogy egyelőre csak hipotézisek léteznek a téma kapcsán, azonban tudományos módszerekkel egyetlen kutatás sem bizonyította teljes magabiztossággal, hogy a nem ionizáló EMF, avagy elektromágneses mezőknek kitett emberekben megemelkedik a rákos elváltozások kialakulásának esélye.
petícióval kereste meg a WHO-t azért, mert szerintük a vezeték nélküli fülhallgatók a legveszélyesebbek ebből a szempontból.'>
5 hozzászólás

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Van abban valami, amit mondanak, de annyi ilyen sugárzó dolog van körülöttünk hogy szerintem ez már nem oszt nem szoroz. Vagy csak nyugtatom magamat. röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Sajnos mindennel így van, bár igaz, hogy ez bent van a fülünkben folyamatosan... wtf smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ha mondanak egy megoldást is mellé, biztos sokan váltunk. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 5 hónapja és 22 napja

A telefonokra is ezt mondták annak idején.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 5 hónapja és 22 napja

Na nebad. meglepett smiley

válasz erre