A Lucasfilm digitalizálja a filmek vezető szereplőit

2018. április 10.
3.5021
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint a jövőben a Lucasfilm minden főbb Star Wars szereplőt digitalizálni fog annak érdekében, hogy a jövőben készülő filmekben egyszerűbb legyen az utómunka.

A stúdió szinte mindig igyekezett elöl járni a filmgyártás terén, még az első Csillagok háborúja idején is sokszor elsők között használtak különböző speciális effekteket, melyek akkoriban rengeteget jelentettek a filmgyártásban.

Ezt a szokásukat a mai napig tartják, éppen ezért döntöttek úgy, hogy a jövőben minden főbb szereplőt digitálisan szkennelni fognak, hogy például az utómunkákban sokkal könnyebben tudjanak különböző effekteket használni egy-egy szereplőnél.

Ez természetesen nem fogja azt jelenteni, hogy a következő Star Wars filmekben olyan szereplők is megjelennek majd digitálisan, akik esetleg már nincsenek köztünk, hiszen a rajongók korábban már kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban. Ilyen volt például a Zsivány egyesben megalkotott Peter Cushing is, de rengeteget kellett dolgoznia a stúdiónak a legutóbbi epizódban is - a már elhunyt - Carrie Fisheren, amikor a végtelen űrbe került.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja,

Nem akarnak fizetni a színészeknek. Pont.

válasz erre

Tommy

10 hónapja,

Szerintem azért kell nekik hogy ha kiesik egy szereplő, tudják pótolni, akármit is mondanak.

válasz erre

inkognito

10 hónapja,

Érdekes. Remélem nem fog minden szereplő CGI-ban úszni.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink