A Lucasfilm digitalizálja a filmek vezető szereplőit

2018. április 10.
3.4291
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint a jövőben a Lucasfilm minden főbb Star Wars szereplőt digitalizálni fog annak érdekében, hogy a jövőben készülő filmekben egyszerűbb legyen az utómunka.

A stúdió szinte mindig igyekezett elöl járni a filmgyártás terén, még az első Csillagok háborúja idején is sokszor elsők között használtak különböző speciális effekteket, melyek akkoriban rengeteget jelentettek a filmgyártásban.

Ezt a szokásukat a mai napig tartják, éppen ezért döntöttek úgy, hogy a jövőben minden főbb szereplőt digitálisan szkennelni fognak, hogy például az utómunkákban sokkal könnyebben tudjanak különböző effekteket használni egy-egy szereplőnél.

Ez természetesen nem fogja azt jelenteni, hogy a következő Star Wars filmekben olyan szereplők is megjelennek majd digitálisan, akik esetleg már nincsenek köztünk, hiszen a rajongók korábban már kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban. Ilyen volt például a Zsivány egyesben megalkotott Peter Cushing is, de rengeteget kellett dolgoznia a stúdiónak a legutóbbi epizódban is - a már elhunyt - Carrie Fisheren, amikor a végtelen űrbe került.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 hónapja,

Nem akarnak fizetni a színészeknek. Pont.

válasz erre

Tommy

7 hónapja,

Szerintem azért kell nekik hogy ha kiesik egy szereplő, tudják pótolni, akármit is mondanak.

válasz erre

inkognito

7 hónapja,

Érdekes. Remélem nem fog minden szereplő CGI-ban úszni.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink