A Logitech négy Innovációs Díjat nyert a CES-en

2014. december 03.
4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech négy terméke is elnyerte a 2015-ös CES (Consumer Electronics Show) Innovációs Díját.

Idén a Logitech G502 Proteus Core és a G402 Hyperion Fury  egerek, valamint a G910 Orion Spark és a K480 billentyűzetek zsebelték be az elismerést.
"A fejlesztések során minden termékünket igyekszünk egy erőteljes ötlet köré felépíteni, mely később a felhasználói élményben is megnyilvánul. Nem csak szép termékeket készítünk tehát, hanem olyanokat, amelyek funkciójukban, használhatóságukban is kiemelkednek a mezőnyből. Ez sokszor olyan jellemzőkben nyilvánul meg, melyek a termék egészét áthatják. Néha pedig csak olyan apróságokban, amelyeket a felhasználók csak a használat során, idővel vesznek észre. Nagy megtiszteltetés tehát számunkra, hogy a Consumer Electronics Association elismerte a termékfejlesztés területén végzett erőfeszítéseinket.? ? mondta el Bracken Darrell, a Logitech elnök-vezérigazgatója.


Idén, a CEA a következő kategóriákban díjazta a Logitech termékeit:

Számítógép periféria kategória

Logitech K480:

A Logitech K480 billentyűzetet arra tervezték, hogy akár egyszerre három eszközön is gépelhessünk vele. Az Easy-Switch gomb segítségével, könnyel válthatunk számítógépünk, tabletünk és telefonunk között, így elősegítve a produktivitást.

Gaming Hardware és Gaming Kiegészítők kategória

Logitech G502 Proteus Core gamer egér:

A Logitech G502 gamer egér a világ első, 12,000 DPI felbontású szenzorát kombinálja súly és felület beállítási lehetőségekkel, a lehető legnagyobb mértékű pontosság és precízió érdekében. A periférián öt darab, 3,6 grammos súlyt helyezhetünk el, valamint 11 gombot programozhatunk. Mindemellett öt DPI beállítás közül is választhatunk.

Logitech G402 Hyperion Fury gamer egér:

A Logitech G402 Hyperion Fury játékos egér a világ leggyorsabb gamer egere, ideális választás FPS játékokhoz. A beépített Fusion Engine technológiának köszönhetően a kiegészítő 12,7 métert (500 inch) képes lekövetni másodpercenként. Mindemellett nyolc programozható gombbal, négy DPI beállítási lehetőséggel és 1 milliszekundum válaszidővel rendelkezik.

Logitech G910 Orion Spark mechanikus billentyűzet:

A Logitech G910 Orion Spark a világ egyik leggyorsabb mechanikus gamer billentyűzete. Az új    Romer-G kapcsolóknak köszönhetően 25 százalékkal gyorsabb működést biztosít, mindemellett intelligens RGB megvilágítással és Arx Controll integrációval is rendelkezik.
nincs még hozzászólás