A Lenovo új, nagyteljesítményű okostelefonokat és mobil kiegészítőket mutatott be

2015. január 06.
8981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo ma, a 2015-ös International Consumer Electronics Show-n az úton lévő felhasználók mobil élményének fokozására tervezett, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó eszközöket és kiegészítőket jelentett be.

A Lenovo P90 a legújabb 64 bites Intel? Atom? processzor és az Intel XMM? 7260 LTE-Advanced modem köré épülő első okostelefon, amely kiemelkedő mobil teljesítményt és sebességet kínál, míg a díjnyertes VIBE X2 nagyobb, feltűnőbb külsőt kapott: az X2 Pro korlátozott példányszámú okostelefon hasznos tartozéka a VIBE Xtension? Selfie Flash vaku. A Lenovo VIBE Band VB10 egészíti ki a kínálatot E Ink kijelzővel és iparág-vezető akkumulátor üzemidővel.

A 64 bites Intel? Atom? processzor és az Intel LTE Advanced Modem köré épülő első okostelefon

A Lenovo P90 az első okostelefon, amely kihasználja a legújabb 64 bites Intel? Atom? Z3560 processzor és az Intel öt üzemmódú XMM? 7262 modemének együttes erejét. E nagyteljesítményű összetevőknek köszönhetően a P90 kivételesen nagy feldolgozási sebességre képes, továbbá támogatja az LTE-Advanced FDD és TDD rendszerű nagysebességű mobil kommunikációt.



A Lenovo P90 okostelefont úgy tervezték, hogy szolgáltassa mindazt az erőt és teljesítményt, amire a felhasználóknak szükségük lehet a műveletek gyors és eredményes elvégzéséhez. Nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátora révén a P90 reggeltől estig képes megfelelni a mai modern életstílus által támasztott követelményeknek. A P90 ragyogó, 5,5 hüvelykes, 400 ppi-s pixelsűrűségű, FHD felbontású kijelzője lehetővé teszi a mobilhasználók számára a tartalmak magas szintű élvezetét és a legjobb pillanatok ismételt átélését élénk színekkel és nagy felbontásban.

Mindezeken túlmenően a P90 a legmodernebb stacking érzékelővel és optikai képstabilizátorral ellátott, 13 megapixeles hátoldali kamerával büszkélkedhet, amellyel még gyenge fényviszonyoknál is ragyogó felvételek készíthetők. Az 5 megapixeles előlapi kamerát képjavító funkciókkal és gesztussal történő vezérléssel látták el, a 4G LTE adatátviteli sebesség pedig ideális az útközbeni videostreaminghez, zenehallgatáshoz vagy játékhoz. A P90 gyöngyfehér, ónixfekete és lávavörös színben vásárolható meg.

X2 Pro: nagyobb és gyorsabb VIBE okostelefon

A Lenovo X2-ével megegyező, szemet gyönyörködtető, díjnyertes réteges dizájnt kínáló Lenovo VIBE X2 Pro limitált szériájú okostelefon új szintre emeli a kidolgozást, a teljesítményt és a stílust karcsú és könnyű, teljes egészében fémből készült házával. A VIBE X2 Pro lenyűgöző képet adó, 5,3 hüvelykes FHD kijelzőt és 64 bites, nyolcmagos Qualcomm? Snapdragon? processzort tartalmaz, amely kiemelkedő teljesítményt és hosszú akkumulátor-üzemidőt kínál.

A könnyebb használat érdekében a Lenovo X2 Pro tartalmazza az intuitív VIBE 2.0 felhasználói felületet, amely személyre szabott záróképernyőt, Instant On kamerát, elegáns átlátszó ikonokat és további funkciókat kínál. Ugyancsak része az okostelefonnak két 13 megapixeles, autófókuszos kamera (elő- és hátlapi) LED-es vakuval, gesztussal történő vezérléssel és képjavító funkciókkal, amelyeket az új VIBE Xtension? Selfie Flash vaku egészít ki a kiváló minőségű selfie-k készítéséhez.

Tökéletes selfie fotók minden alkalommal

The Lenovo VIBE Xtension? Selfie Flash vaku nélkülözhetetlen tartozék ahhoz, hogy a fényviszonyoktól függetlenül minden pillanatot megörökíthessünk. A zsebméretű vaku az audio jack aljzathoz csatlakoztatható: gyors módját kínálja az ideális világítás és a zárszinkronizálás megvalósításának a világos, természetes kinézetű felvételek készítése érdekében, kültéren és beltéren egyaránt.

A Selfie Flash 8 diffúz LED-et használ a meglévő világítás kiegészítésére gyenge fényviszonyoknál a természetes színárnyalatok elérése érdekében. A vaku egy töltésével akár 100 selfie készíthető, a zárszinkronizálásnak köszönhetően kiváló minőségben.

Állandóan kapcsolatban okoskarkötővel

A Lenovo VIBE Band VB10 hordható kiegészítő eszközt arra tervezték, hogy a felhasználók minden pillanatban egyszerűen az internethez kapcsolódjanak. Olyan szolgáltatásainak köszönhetően, mint az E Ink kijelző, a hét napig terjedő akkumulátor-üzemidő a kijelző és a Bluetooth állandóan bekapcsolt állapota mellett, a fitnesz funkciók, a telefonos értesítések és a vízállóság, a VIBE Band segíti a felhasználókat abban, hogy fittek legyenek és kapcsolatban maradjanak, bárhová is mennek. Az E Ink kijelző tükrözésmentes, világos képet jelenít meg ? még napfényben is.

A felhasználók azonnali értesítéseket kaphatnak hívásokról, SMS-ekről, a Facebookról, a Twitterről, a WeChatről és egyebekről az egyidejűleg 150 karakter megjelenítésére képes éles kijelzőn, míg a fitnesz funkciók, valamint a fittségi állapot és a fizikai aktivitás figyelése segít a felhasználóknak abban, hogy egészség-megőrzési céljaikra összpontosítsanak. A Lenovo VIBE Band VB10 bármilyen Android vagy iOS alapú mobil eszközzel együttműködik.
nincs még hozzászólás