A Lenovo kifejlesztette első fényképezőgép?okostelefon hibridjét

2015. március 02.
8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Annak érdekében, hogy életünk még több felejthetetlen pillanatát örökíthessük és oszthassuk meg útközben, a Lenovo ma a Mobile World Congress 2015 rendezvényen az okostelefon portfóliójába tartozó három új izgalmas eszközt mutatott be: az új VIBE Shot és A7000 okostelefonokat, valamint a Lenovo Pocket Projector-t.

A minden korábbinál nagyobb konnektivitás és mobilitás hatására a fogyasztók életük több pillanatát rögzítik és osztják meg, ezért kifejlesztettük számukra a VIBE Shot-ot, amellyel minden fontos momentumot rögzíthetnek.

Első 2 az 1-ben kamera okostelefonunk, a Lenovo VIBE Shot egy igazi hibrid eszköz. Először is egy csodálatos kamera, amelyet a fotózást kedvelők imádni fognak, másodszor pedig egy nagyteljesítményű, kiemelkedő képességű okostelefon. Felismerve a trendet, mely szerint sokan részesítik előnyben a nagyobb kijelzőjű mobilokat, ugyancsak kifejlesztettük az új A7000 okostelefont. Ez a szórakozásra kihegyezett, 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott eszköz az iparág első, Dolby Atmos? technológiával felszerelt okostelefonja. És, hogy megadjuk a lehetőséget az embereknek arra, hogy ha úgy tartja kedvük, bárhol nagy méretben nézhessenek filmeket, bemutatjuk az új Lenovo Pocket Projector-t.

VIBE Shot ? egy teljes körű szolgáltatásokat nyújtó kamera és világbajnok okostelefon

Amikor egy jó képességű digitális fényképezőgépet keresnek, a fotózást kedvelők vonzónak találják majd a VIBE Shot kivételes minőségét és rendkívüli reagálóképességét. Most a felhasználók két eszközkategória legjobb funkcióit élvezhetik, köszönhetően a VIBE Shot kiemelkedő okostelefon technológiáinak.



A kezdő fotósok számára telepakoltuk a VIBE Shot-ot a felvételkészítést megkönnyítő technológiákkal, kezdve a 16 megapixeles hátoldali kamerával, amely hattagú moduláris optikával büszkélkedhet. A kamera 16:9 képarányú, teljes méretű, nagyérzékenységű szenzorral rendelkezik, így sötét belső terekben és éjszaka is készíthetők vele jó minőségű felvételek. A kamera háromszínű vakujának köszönhetően a képek fényessége automatikusan beállítódik a környezeti megvilágítástól függően, míg az optikai képstabilizálás révén csökken az elmosódottság és élesek lesznek a felvételek. A normál autófókusznál kétszer gyorsabb infravörös fókuszbeállításnak és a zárkioldó gombnak köszönhetően nem kell többé a kijelzőn matatnunk a megfelelő kattintási pont megtalálásához, így jó eséllyel ragadhatjuk meg a tökéletes pillanatot. A kamerát okos beállításokkal és fejlett profi funkciókkal egyaránt felszerelték, a felhasználók egy kapcsolóval egyszerűen választhatják meg az általuk használni kívánt üzemmódot.



Ha beszélgetésre vagy internetezésre kerül a sor, a felhasználók élvezhetik a VIBE Shot vonzó, 5 hüvelykes FHD kijelzőjét és kiváló teljesítményét. A Qualcomm? Snapdragon? processzoron az Android? 5.0 Lollipop mobil operációs rendszert futtató okostelefon bőséges, 32 GB-os tárhelyet kínál, amely microSD kártyával további 128 GB-tal bővíthető a zenék, filmek és fényképek tárolásához. Gyors fel- és letöltést tesz lehetővé az LTE vagy a Wi-Fi kapcsolat, és különálló adattarifa használatára nyílik lehetőség a két SIM-kártyás kialakításnak köszönhetően. A VIBE Shot 8 megapixeles előlapi selfie kamerája egyszerűvé teszi a fotósból fotóalannyá való átalakulást. Mindez a funkcionalitás egy karcsú, vékony és könnyű alumínium házban érhető el, amely vörös, fehér vagy szürke színben vásárolható meg.



A7000 ? A világ első okostelefonja Dolby Atmos?-szal

A Lenovo A7000 ragyogó, ultra széles látószögű, 5,5 hüvelykes HD kijelzőt és mozgó Dolby audió technológiát kínál. Ez az első okostelefon a világon, amely a Dolby Atmos technológiával büszkélkedhet. A felhasználók azonnal észlelni fogják a különbséget a fejhallgatóban: az emberek, a helyszínek, a dolgok hangja, valamint a zene sokkal élőbbé válik, és minden irányból, még a fej feletti térből is hallatszik, méghozzá megdöbbentően tisztán és nagy hangterjedelemben. A technológia a hangerőt is egyenletesebbé teszi mindenféle tartalom esetében.



Lenyűgöző audió és videó technológiái mellett ez a multimédiás okostelefon több olyan szolgáltatást is kínál, amelyet a mai mobilhasználók igényelnek. A 4G LTE-vel ellátott MediaTek True8Core? processzoron Android 5.0-s mobil operációs rendszert futtató eszköz fürgén kezeli a hangot és az adatokat, két kamerával látták el, és két SIM-kártya foglalatának köszönhetően lehetővé teszi két telefonszám vagy egy különálló adattarifa-csomag használatát. A kiválóan hordozható A7000 csupán 7,9 milliméter vastag és 140 grammot nyom, így könnyedén elfér egy táskában vagy zsebben. Két színben ? ónix fekete és gyöngy fehér ? vásárolható meg.

Mind a VIBE Shot, mind az A7000 tartalmazza a Lenovo fejlesztésű DOit appokat: a SHAREit-et a fájlok, fényképek és egyebek egyszerű megosztásához; a CLONEit-et az adatok új telefonra való átviteléhez; SYNCit-et a kapcsolati adatok, a szöveges üzenetek és a híváslisták elmentéséhez; és a VIBE Shot esetében a SNAPit Camera-t a többféle felvételi mód használatához és a professzionális fotó funkciókhoz.

Lenovo Pocket Projector ? vetítés bárhol androidos eszközökről

Megépítettük a bámulatosan kényelmes Lenovo Pocket Projector-t, hogy meglepjük és lenyűgözzük a médiarajongókat, akiket korlátoz mobil eszközeik kisméretű kijelzője vagy egyszerűen csak egy életnagyságúnál nagyobb szórakozási élményre vágynak. A Lenovo Pocket Projector új dimenzióba helyezi a tartalmak megtekintését és megosztását.



Egyszerűen csatlakoztatjuk a projektort egy kompatibilis Android-eszközhöz1, és az azonnal felnagyítja a filmeket, fotókat vagy üzleti prezentációkat legfeljebb 110 hüvelykes méretre bármilyen falra vagy felületre vetítve egy elsötétített helyiségben. Az 50 lumenes, nagy kontrasztú optikai egységgel ellátott projektor színes, élénk és fényes képeket jelenít meg, továbbá automatikusan korrigálja a torzítást, lehetővé téve, hogy a felhasználók akár 90 fokban elfordítsák a jobb láthatóság érdekében. Ez a hordozható projektor erőteljes hangot is szolgáltat két hangszórójának köszönhetően.

Csupán pár másodpercet vesz igénybe a Lenovo Pocket Projector üzembe helyezése, amely DLNA vagy Miracast kapcsolaton keresztül, vezeték nélkül vetít okostelefonokról tartalmakat. Több mint 2 órás akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egy teljes hosszúságú mozifilmet lehet vele megnézni egyetlen feltöltéssel. A projektor támogatja a legelterjedtebb multimédiás fájlformátumokat, és 32 GB-ig terjedő microSD kártyás tárolási lehetőséget kínál a nagyméretű digitális könyvtárakhoz. A kisméretű és könnyű Lenovo Pocket Projector szinte bármilyen zsebben elfér, nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik bárhol és bármikor szeretnének digitális tartalmakat megjeleníteni.
nincs még hozzászólás