A Lenovo bemutatja új WRITEit alkalmazását

2015. április 15.
3961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Lenovo  bejelentette legújabb alkalmazását a WRITEit-ot, amely a tollal is működő eszközökön nyújt tökéletes kézírásélményt.

A WRITEit segítségével a tollal való írás ezentúl ténylegesen hasznos, és praktikus megoldást jelenthet a tartalom bevitelre: használatával a felhasználók szinte bárhol írhatnak, ahol gépelni is lehet. A kiválasztott Lenovo Windows? 8 készülékeken működik, aktív tollal vagy AnyPen technológiával, valós idejű visszajelzéssel és javítással. Mindezek az előnyök és lehetőségek arra sarkallják majd a felhasználókat, hogy a tollal írást válasszák a billentyűzeten való gépeléssel szemben, amely egy folyamatosabb, gyorsabb és még pontosabb felhasználói élményt nyújt.

A legtöbb eszközön megtalálható kézírás funkcióval szemben a WRITEit lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármely szöveges mezőbe írjanak, amely gépelésre alkalmas, akkor is, ha olyan alkalmazásban található ez a mező, amelynek eredetileg nincs natív toll támogatása. Ezáltal a kézírás már nem egy korlátozott, alkalmazásspecifikus újdonság, hanem egy igazán életképes tartalom beviteli móddá válik. A WRITEit új írási lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, a hagyományos jegyzetelésen és rajzoló alkalmazásokon felül. Például, a felhasználók a keresett kifejezést közvetlenül a böngészőbe írhatják, amely gyors találatokat eredményez, ahelyett, hogy a képernyő billentyűzetét vennék igénybe. A WRITEit ugyanúgy működik e-mailezéshez, közösségi oldalakon, online űrlapoknál és egyéb esetekben is.

A WRITEit a háttérben működik, és valós időben alakítja át szöveggé a felhasználók írásait. A ?gyorsírok? körében biztos népszerű lesz az automatikus javaslat funkció, amely alternatívákat kínál egy ismeretlen szóra, valamint segít kiküszöbölni a félreírásokat, hogy már elsőre jól adja vissza a szöveget. Továbbá számos gesztus alapú parancsot meg tud különböztetni és a szerkesztést is egyszerűbbé teszi.

Elérhetőség

A WRITEit elérhető a következő tollal rendelkező eszközökhöz: ThinkPad? YOGA?, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 és YOGA Tablet 2 8? Windows operációs rendszerrel és AnyPen? technológiával. Ezen készülékek használói ingyenesen letölthetik április 15-től a WRITEit alkalmazást a http://www.getwriteit.com weboldalon. A Lenovo az év hátralévő részében megjelenő termékeire is elérhetővé teszi a WRITEit alkalmazását.
nincs még hozzászólás