A legújabb vizsgálatok alapján egy óriási angolna lehet a Loch Ness-i szörny

2019. szeptember 06.
6.5191
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas felfedezést tett egy új-zélandi kutatócsoport a Loch Ness-i szörny kapcsán, miután ugyanis elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, megoldják az állat rejtélyét, a BBC beszámolója alapján valóban konkrét magyarázatot találtak.

Állításuk szerint ugyanis a kérdése szörny valójában nem is egy szörny volt, hanem egy óriásira nőtt angolna, merthogy hiába elemezték a tó DNS-készletét, nem találtak azonosíthatatlan vagy invazív fajokra utaló nyomokat, ezáltal kizárták a nagyobb testű állatok jelenlétét a tóban, mint ahogyan a grönlandi cápák, az óriásharcsák és a tokhalak jelenlétét is.

Nagy mennyiségben találtak azonban angolnapopulációkat a skót tóban, vagyis a leglogikusabb magyarázat a történtekre az, hogy egy hatalmasra nőtt angolnát láthattak azok, akik esetleg valamiféle tekergőző szörnyet véltek felfedezni a vízben.

Persze ne feledjük: ez is csak feltételezés, hiszen a legnagyobb ismert európai angolnához mérten legalább dupla akkorára kellett növekednie az állatnak ahhoz, hogy szörnyetegnek nézzék.
4 hozzászólás

login_password

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

A legenda továbbra is legenda marad. Így legalább vannak turisták.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Egy újabb teória!

válasz erre

techiii

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Elképzelhető h erről van szó.

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ezt el tudom képzelni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink