A legújabb iOS verziót futtató eszközök számára eltűnnek a 32 bites applikációk

2017. június 30.
3.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még korábban, június elején az Apple bejelentette a legújabb mobil operációs rendszerét az iOS 11-et, amellyel kapcsolatban nem csak számunkra voltak fontos információk de a fejlesztők felé is, még pedig, hogy az applikációikat mihamarabb frissítsék 64 bites-re, különben felhasználókat veszíthetnek.

Más szavakkal megfogalmazva, az iOS 11 stabil megjelenésétől kezdve, az App Store-ban jelen lévő 32 bites applikációk nem fognak a továbbiakban futni a legújabb szoftverrel rendelkező eszközökön, ami az Apple által forgalmazott készülékek java részét lefedi majd.

Mellette arra kérik a fejlesztőket, hogy a közeljövőben frissítsék a programjaikat, amelyek jelen vannak a piactéren, ugyanis a gyártó már megkezdte a tisztogatást, és szépen lassan megcsappan az applikáció létszám a 32 bites variánsok kiesésével, és ha szeretnék, hogy továbbra is elérhetőek legyenek az App Store-ban, 64 bites támogatást kell implementálniuk.

A legújabb információk alapján erre a műveletre már nincs sok idejük az alkotóknak, mivel mind a friss macOS, mind pedig a friss iOS verziók ősszel landolnak majd az eszközökön.
2 hozzászólás

Harder

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Volt idejük a fejlesztőknek átállni, aki ezt nem tette meg, az nem is gondolja komolyan az appját.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Mondjuk aki ezzel nincs tisztában az ne is tegyen fel bétát. Hónapok óta erről beszél az Apple.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink