A legnagyobb amerikai techcégek is kiálltak a párizsi klímaegyezmény mellett

2019. december 06.
9.0721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Szívhatja most a fogát Donald Trump, aki korábban többször is olyan kijelentéseket tett a globális felmelegedéssel kapcsolatban, mely alaposan megforgathatta a jó érzésű emberek gyomrát, éppen ezért most az amerikai techcégek úgy döntöttek, a kezükbe veszik az irányítást.

Kifejezetten a tengerentúli nagyvállalatok összefogásának érdekében ugyanis nemrégiben elindult a United For The Paris Agreement névre keresztelt aláírásgyűjtés, ami azt a célt szolgálja, hogy az amerikai vezetést a vállalatok próbálják meg rávenni arra ebben a formában, hogy az USA tartsa magát a párizsi klímaegyezményben foglaltakhoz, lévén korábban Trump felrúgta ezt a megállapodást.

A szövetséghez már csatlakozott szinte minden nagyobb tengerentúli óriás, így legutóbb például éppen az Apple ütötte bele az utolsó szöget ebbe a koporsóba, de mellettük olyan nevekkel találkozhatunk a listán, mint a Microsoft, a Google, a Tesla, az Adobe, a Verizon és még napestig sorolhatnánk a támogatókat. Kíváncsian várjuk, hogy mit lép majd erre Trump és az amerikai kormányzat!
irányítást.'>
3 hozzászólás

login_password

4 éve, 8 hónapja és 5 napja

Trumpnak mennie kell előbb utóbb.

válasz erre

Levi87

4 éve, 8 hónapja és 5 napja

Úgyse csinál semmit ez a bohóc. Az egyetlen esélyük ha eltávolítják a székből.

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 5 napja

Milliók szólaltak már fel ezügyben, mindenki le lett ****va. Kíváncsi leszek, ennek lesz-e bármilyen hatása.

válasz erre