A legendás Apple 1 számítógép előtt tiszteleg a Caviar legújabb egyedi építésű iPhone 12 modellje

2020. szeptember 29.
1.5681
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár manapság az Apple a jó ízlés és a modern dizájn meghatározója, azonban nem volt ez mindig így, a Steve Jobs és Steve Wozniak által tervezett és összerakott Apple 1 számítógépet ugyanis inkább nevezhettük annak idején egy tisztességes barkácsmunkának.

Persze mindez egy garázsban készült még 1977-ben, egy induló vállalkozás első szárnypróbálgatásaként - ha valaki nem értené a miérteket -, a méregdrága átalakított telefonjairól ismert Caviar azonban most úgy döntött, hogy ezt a legendás számítógépet használja fel legújabb egyedi iPhone 12 Pro és Pro Max modelljeihez, aminek egy egészen őrült dolog lett az eredménye.

A legendás Apple 1 számítógép előtt tiszteleg a Caviar legújabb egyedi építésű iPhone 12 modellje - 3. kép

A kérdéses készülékből két típus létezik majd. A sima Apple 1 nem kevesebb, mint 10 ezer dollárba kerül majd, a fahatású hátlapon pedig ott lesz a kézzel felügyeskedett Apple logó, a titán "képernyő", az egykori billentyűzetre hajazó gombok, valamint az eredeti Apple 1 számítógép alaplapjának egy nagyobbacska darabja.

A legendás Apple 1 számítógép előtt tiszteleg a Caviar legújabb egyedi építésű iPhone 12 modellje - 2. kép

Az Apple 1 Light ezzel szemben "csak" 5 ezer dollárba kerül majd, és itt is jellemző lesz a fahatású panel, valamint a bugyuta Apple logó, de extraként csak az eredeti alaplap egy nagyon aprócska darabkája került felhasználásra benne.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hete és 6 napja

Igen királyul néznek ki, komoly az a fa hátlap!

válasz erre

Fikarc

3 hete és 6 napja

Rohadt jól néz k!

válasz erre

Levi87

3 hete és 6 napja

Hijjjjjjjjj de nagyon kéne....

válasz erre

Porthos

3 hete és 6 napja

Nagyon keményen néz ki!

válasz erre