A látássérült felhasználókat segíti a Honor az IFA 2019-en bemutatott alkalmazásával

2019. szeptember 07.
7.0491
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Honor az IFA 2019-en mutatta meg a nagyvilágnak a PocketVision névre hallgató újdonságát, ami a Honor 20 Pro mesterséges intelligenciáján és négy kameráján keresztül hordozható és megfizethető alternatívát nyújt a nagyítókkal vagy egyéb, olvasást segítő eszközökkel szemben.

Az alkalmazást az Eyecoming fejlesztette, és három fő funkcióval bír: egyrészt itt a szövegfelolvasás, ami a Honor HiAI és optikai karakterfelismerő technológiával gyorsabban és pontosabban alakítja szöveggé a képet, majd felolvassa azt, például könyvek, dokumentumok, étlapokat.

Továbbá a Honor 20 Pro 48 MP-es kamerájával és a 8MP-es telefotó lencsével felnagyíthatóak a szövegrészletek, mindez a hangerő gombokkal vezérelhető, így az apró vagy homályos szövegrészlet is olvashatóbbá válik. Végül a negatív fotó lehetővé teszi a színek megváltoztatását filtereken keresztül, ezzel növelhető a kontraszt a betűk és a háttér között.

Ezenfelül itt az izlandi jégvirág színű Honor 20 Pro is, ráadásul a frissített szoftver immáron EMUI 10-zel fut.
4 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 2 hete

Hát, amilyen tárgyfelismerés meg ilyenek vannak a Huawei cuccokban, nem hinném hogy ez túl megbízható dolog lesz. De a funkció - ha működik majd - üdvözlendő.

válasz erre

techiii

7 hónapja, 2 hete

Biztos jó kis app akinek szüksége van rá.

válasz erre

TEchie

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Amilyen hülye ebben az ai én nem bíznám rá ezt a munkát...

válasz erre

zender

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez már van egy ideje nem?

válasz erre