A konkurenciától koppint a OnePlus

2018. április 04.
4.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ma már írtunk a kínai OnePlus-ról, és most ismét fókuszba kerültek a közelgő új mobiljuk kapcsán, amiről már szinte mindent tudunk, ellenben a mostani információ deja vu érzést keltett bennünk.

Az Apple iPhone X tavaly őszi bemutatásakor a kijelző felső részén megjelenő szenzor sziget nagy port kavart a techvilágban, voltak akik szerint okos húzás, de voltak olyanok is, többek közt neves gyártók is akik úgy vélték, pont az ellenkezője, azaz elég gagyi megoldás.

Ennek ellenére a Notch-nak elnevezett beékelődést azóta sorra másolják a konkurenciánál, többek közt a OnePlus új zászlóshajója is alkalmazni fogja ezt, de az ott dolgozó mérnökök szerint innovatív húzás volt ez a cupertinoi cég részéről.

Aztán jött a Huawei idei csúcsmobilja a P20 széria, ahol szintén megjelent a Notch, ám azt szoftveresen el lehet tüntetni, ezt pedig a OnePlus is tetszetősnek találja, így le is koppintja az OP6 esetében.
Ma már írtunk a kínai OnePlus-ról, és most ismét fókuszba kerültek a közelgő új mobiljuk kapcsán, amiről már szinte mindent tudunk, ellenben a mostani információ deja vu érzést keltett bennünk.'>
3 hozzászólás

TEchie

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Bárki is meglepődik ezen, de komolyan...

válasz erre

Levi87

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Mekkora tré ez a banda. röhögő smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Most ezt tényleg lehírezitek? röhögő smiley Ezt azért eddig is láttuk röhögő smiley

válasz erre