A Kodi csapata döntött, csatlakoznak a Linux Foundation-hoz

2019. március 19.
3.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Kodi csapata örömmel jelentette be, hogy a mai naptól csatlakoznak a The Linux Foundation-hoz ezzel is emelve az open source világ egységét, erősítse annak, valamint együtt könnyebben tudnak majd előrehaladni és jobb felhasználói élmény érdekében.

A korábban XBMC néven ismert open source médiacenter, a ma már Kodiként elterjedt szoftver mától hivatalos tagsággal rendelkezik a The Linux Foundation közösségben, így több projekten tudnak együtt dolgozni a minél jobb végtermék érdekében.

A csapat a hivatalos közleményben kifejezte, hogy hatalmas megtiszteltetésnek veszik a dolgot, hiszen már több mint 1000 taggal rendelkezik az egyesület világszerte, valamint az igazi innovatív megoldások csak úgy születhetnek meg, hogy a különböző projekteken dolgozó szakemberek megosztják egymás között az információkat, és együtt dolgoznak a keményebb kihívások leküzdésében.

Az amúgy non-profit szervezet azért jött létre, hogy a közösség gyorsan és hatékonyan tudja minél magasabb szintre juttatni a Linux infrastruktúrát, valamint hogy az ingyenes megoldások minél inkább a mindennapjaink részévé váljanak és ott segítsenek számunkra ahol csak lehet.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nem is tudtam hogy abból nőtt ki ez a disztribúció!

válasz erre

VDemon

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

XMBC milyen jó volt anno nagyon szerettem. Ma már minden natívan csatlakozik úgyhogy nem kéne.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink