A klasszikus és a modern tartalomfogyasztási szokásokat vegyíti az új Vodafone TV szolgáltatás

2020. május 14.
15.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Vodafone egy - Magyarországon - vadonatúj tévészolgáltatással lépett elő a közönség számára, aminek a különlegessége, hogy vegyíti a klasszikus és az on-demand tévézés sajátosságait, és akár okostévé nélkül is hozzáférhetünk egy kazal szuper funkcióhoz.

Hogy utóbbiba milyen tényezők tartoznak a normál televízió adások mellett? Például műsorvisszajátszás, személyes ajánló, Gyereksarok, de OTT applikációk is rendelkezésre állnak. Streaming tévészolgáltatást már más (mobil)szolgáltatónál is láttunk, azonban a Vodafone szolgáltatáscsomagja inkább hajaz az Apple TV féle megoldásra, vagy épp egy okostévé funkcióira.

Ennek érdekében egy önálló hardvert is kiadott a cég, de természetesen online, számítógéppel, mobillal, tablettel is elérhető a Vodafone tv egy dedikált appon keresztül. A tévére köthető box mindössze HDMI csatlakozást igényel, a csempés elrendezésű felületen érhetők el a már jól ismert, hagyományos tévénézési lehetőségek, valamint az előfizetéshez kötött szolgáltatások (pl. Amazon Prime, Youtube, stb.).

Kérdésünkre Lennert Márton, a cég Vodafone TV-ért felelős igazgatója és Gábor-Balogh Bernadett marketing igazgató elmondta, hogy a UPC-s set top boxokat idővel mind lecserélik, de aki szeretné, az már most átválthat az új platformra, ezt jeleznie kell a felhasználónak. A Horizon GO nyár végén megszűnik, az új szolgáltatás lép a helyébe, mindenkit értesíteni fognak az átállásról.

A Vodafone TV névre hallgató újdonság elvégzi akár a műsorok közötti válogatást is a felhasználó számára - nagyjából egy hét a teljes tanulási folyamat, de már órákon belül releváns ajánlásokat kaphatunk - , és a saját igénynek megfelelő tartalmakat ajánl, de ez még nem minden, hiszen csak most jön a hab a tortán: a cég ügyfelei adatforgalom fogyasztása nélkül nézhetjük mobilról is a műsorokat a dedikált applikáción keresztül, egyszerre akár két készüléken is.
14 hozzászólás

Levi87

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ez olyasmi mint a Mytv? meglepett smiley

válasz erre

login_password

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

Jaj ebbe is tesznek ilyen MI-t?!

válasz erre
12a(z) 2 -ből