A kilencvenes éveket idéző retro honlapot kapott a Marvel kapitány

2019. február 12.
3.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hamarosan újabb különleges Marvel mozifilmmel gazdagíthatják gyűjteményüket a népszerű képregényes univerzum kedvelői, mely Marvel kapitányt, és a kilencvenes éveket állítja a középpontba, aminek apropójaként egy különleges weboldal indult útnak.

A kilencvenes évek főszerepbe állításával ugyanis a film promotőrei egy olyan portál elkészítését rendelték el, mely minden elemében a kilencvenes éveket idézi fel előttünk - hazai szemmel sokaknak a kétezres évek elejét is -, ezáltal valóban egy igazi időutazást láthatunk rajta, az akkori kor követelményeivel a főszerepben.

Annak idején ugyanis nem a letisztultság és a minimalizmus jellemezte a honlapokat, sokkal inkább a csicsás pompa, vagyis annál menőbb volt egy oldal, minél több csillogó-villogó animáció kapott helyet rajta. Ezt a vonalat követi a Marvel kapitány hivatalos honlapja, ahol még klasszikus vendégkönyv, játék, sőt egy Stan Lee kameó is helyet kapott. Érdemes ránézni!
5 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Zseniális!!!!

válasz erre

login_password

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Ezt most nagyon vitték nálam. Óriási!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

*****nagy!

válasz erre

Direktor

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Hatalmas!!!!

válasz erre

marco

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Óriási, még nem betöltődő kép is van! Annak idején is már aktívan fejlesztettem honlapokat is, bár nem voltak ennyire csicsásak de azért néhány elem visszaköszön.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink