A kilencvenes éveket idéző retro honlapot kapott a Marvel kapitány

2019. február 12.
4.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hamarosan újabb különleges Marvel mozifilmmel gazdagíthatják gyűjteményüket a népszerű képregényes univerzum kedvelői, mely Marvel kapitányt, és a kilencvenes éveket állítja a középpontba, aminek apropójaként egy különleges weboldal indult útnak.

A kilencvenes évek főszerepbe állításával ugyanis a film promotőrei egy olyan portál elkészítését rendelték el, mely minden elemében a kilencvenes éveket idézi fel előttünk - hazai szemmel sokaknak a kétezres évek elejét is -, ezáltal valóban egy igazi időutazást láthatunk rajta, az akkori kor követelményeivel a főszerepben.

Annak idején ugyanis nem a letisztultság és a minimalizmus jellemezte a honlapokat, sokkal inkább a csicsás pompa, vagyis annál menőbb volt egy oldal, minél több csillogó-villogó animáció kapott helyet rajta. Ezt a vonalat követi a Marvel kapitány hivatalos honlapja, ahol még klasszikus vendégkönyv, játék, sőt egy Stan Lee kameó is helyet kapott. Érdemes ránézni!
5 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Zseniális!!!! röhögő smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ezt most nagyon vitték nálam. röhögő smiley Óriási!

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

*****nagy! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Hatalmas!!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

marco

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Óriási, még nem betöltődő kép is van! röhögő smiley Annak idején is már aktívan fejlesztettem honlapokat is, bár nem voltak ennyire csicsásak röhögő smiley de azért néhány elem visszaköszön. röhögő smiley

válasz erre