A készülékházból kiugró kamerával újít a Vivo Nex okostelefon

2018. június 14.
8.4441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A kínai Vivo bemutatta legújabb okostelefonját, mely bár a hardver terén megint egy tucatkészülék lett a sorban, de a gyártónak sikerült egy olyan kis extrát beépítenie az eszközbe, amire azonnal felfigyelt a sajtó és a rajongók.

A Vivo Nex érdekessége ugyanis, hogy tényleg teljes mértékben kávamentes kijelzőt kapott, tehát még szenzorsáv sincs a készüléken, ezáltal úgy fest, mint egy koncepcionális eszköz, azonban szó sincs ilyesmiről, a kínai gyártó valóban megvalósította mindezt, a szelfikamerát pedig egy igencsak különleges helyre rejtették el.

Egészen pontosan az okostelefon házába, ahonnan szó szerint úgy pattinthatjuk elő a fényképezőgépet abban az esetben, ha használni szeretnénk. További előny, hogy a Vivo Nex esetében az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá került beépítésre, de eltűnt az elülső oldalról a hangszóró is, ami mellett nemcsak az előlap, hanem a hátlap is meglepően letisztult, lényegében csak a kamerarendszer található rajta.

A készülékházból kiugró kamerával újít a Vivo Nex okostelefon - 2. kép

A specifikációk tekintetében a 200 ezer forintos ár alatt tartott Vivo Nex egy Snapdragon 845-ös lapkával, 8GB RAM-mal és 256GB ROM-mal érkezik 6,59 hüvelykes full HD+ felbontású OLED panellel, 4000 mAh-s akkumulátorral kiegészülve.

A kínaiak állítólag egy gyengébb, Snapdragon 710-es lapkával szerelt változatot is megálmodtak, de hogy ez milyen áron érkezhet, egyáltalán a másik verzióval együtt mikor, az nem derült még ki.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez nagyon bóvli ezzel a kiugró izével. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Milyen szépen fog az a kiugró cucc ott zörögni. Meg a vízállóság is kuka valószínűleg. Viszont szép képet csinál, és a telefon is letisztult. Szép iPhone X másolat. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Hű de érdekes megoldás lett. meglepett smiley Nagyon nem tetszik. röhögő smiley

válasz erre