A Kaspersky továbbra is a csúcson

2014. január 29.
7641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Gartner Magic Quadrant jelentése ismét ?Vezető? vállalatként nevezte meg a Kaspersky Labot. A Gartner, legújabb Magic Quadrant jelentésében a ?Vezetők? között nevezte meg a Kaspersky Lab-ot a végpontvédelmi felületek (Endpoint Protection Platforms) között, immáron három egymást követő évben.

A Kaspersky Lab ismét megerősítette pozícióját, mint a végpontvédelmi megoldások vezető szolgáltatója. A Gartner Magic Quadrant egy komplex éves piackutatási jelentés, amely 18 IT-biztonsági vállalat végpontvédelmi megoldását hasonlítja össze.

A Gartner két kategóriában értékeli a gyártókat: az ?előrelátás teljessége?, valamint a ?végrehajtásra való képessége? alapján. Az ?előrelátás teljessége? kategória 8 értékelési kritériumot foglal magába: piaci megértés, marketing és értékesítési stratégia, szolgáltatási stratégia, üzleti modell, ipari stratégia, innováció és földrajzi stratégia. A ?végrehajtásra való képessége? kategória olyan további kritériumokat állított a vállalatok elé, mint például: a vállalatok általános életképessége, piaci érzékenység, üzemeltetés, értékesítés és marketing tevékenységek megvalósítása, valamint a felhasználói élmény.

?Célunk egy biztonságos kibertér biztosítása, amelynek keretén belül tökéletes védelmet biztosíthatunk a felhasználók számára. Hisszük, hogy a Gartner Magic Quadrant jelentései a helyes utat mutatják minden vállalat számára. Ez az eredmény egy hosszú távú stratégia része, amelyet a befektetett energiáinknak és a technológiai szaktudásunknak is köszönhetünk. Nagyon biztató látni, hogy az erőfeszítéseinket egy ilyen neves piackutató is elismeri.? - mondta Nikolay Grebennikov, a Kaspersky Lab műszaki vezérigazgatója.

A Magic Quadrant négy kategóriába sorolja a gyártókat: ?Leaders? (vezetők), ?Challengers? (kihívók), ?Visionaries? (látnokok) és a "Niche Players" (rétegigényt kielégítőek). A Kaspersky Lab-ot immáron három egymást követő évben sorolta a ?Vezetők? csoportjába a Gartner, fejlett vírus-és adatvédelemmel kapcsolatos kritériumok alapján.

A vállalat zászlóshajója, a Kaspersky Endpoint Security for Business elismert megoldás az informatikai vezetők és vállalatok számára, amely a gyors és pontos vírus felismerés mellett, integrált megoldást és egyszerű kezelhetőséget biztosít a vállalati felhasználók számára.
nincs még hozzászólás