A kamera mellett a hangélmény lehet a Nokia 9 különlegessége

2017. április 07.
3.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Nokia egy ideje már hivatalosan is visszatért a mobilpiacra, azonban egyelőre még nem teljes a palettájuk, hiszen hiányzik többek között legalább egy igazán erős és fejlett technológiákkal rendelkező csúcsmobil.
 

Állítólag már igencsak készülőben van legalább egy ilyen típus, melyet Nokia 9 néven is emlegetnek, nemrég pedig érdekes és hihető információk érkeztek a készülékkel kapcsolatban. Az 5,5 hüvelykes QHD OLED kijelző nem lenne meglepő, ahogy a Snapdragon 835-ös chipkészlet sem, de a 6GB RAM már a nevesebb csúcsmodelleket is lepipálná.

A hardveres erőt az írisz-szkenner, az IP68-os víz és porállóság, valamint a 22 megapixeles duál lencsés Carl-Zeiss hátsó kamerarendszer színesítené. Ez még nem minden, hiszen jó esély van arra, hogy a házon belüli OZO Audio technológiát is megkapja a készülék, mellyel egyedülálló lenne a piacon.

Ez a fejlesztés a térhatású hangfelvételt és lejátszást segíti elő, sokkal valósághűbb és jobb élményt kínálva mindkét irányban. A két mikrofonos készülékeknél 360 fokos hangfelvételt is lehetővé tenne, 3 vagy több mikrofon esetében pedig 3D-s hangzást kínálna.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Csak már mutatnának is valamit... Mert az eddigi felhozatal közel sincs ezekhez a szavakhoz...

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Király hogy visszatérnek a komoly lencsékhez, ha pedig hangban is különleges lesz, akkor az sokakat visszacsábíthat a márkához.

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Igen jól hangzik, mjad meglátjuk amikor megjelenik. Bármi az ígéretekből...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink