A Kalandférgek folytatásának a politikai korrektség szabhat gátat

2021. december 08.
62.5331
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tíz év telt el az utolsó Kalandférgek-film óta, és bár a franchise karácsony után leállt, de a rajongók még mindig szeretnék látni a Harold és Kumar újraegyesülését - most azonban kiderült, hogy ez nem valószínű, hogy összejön.
 

A GQ közösségi média kérdéseire válaszolva John Cho elmondta, hogy a kreatív csapat - a sorozatot Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg írók hozták létre - gondolkodott a folytatáson, de egy Kalandférgek-filmet most sokkal bonyolultabb elkészíteni, mint korábban. Itt a teljes válasza arra a kérdésre, hogy lesz-e esetleg negyedik epizód:

Azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon hülye válasz, de régebben rengeteg politikai és faji viccünk volt, és nem tudom, hogy most mit tudna a film. Nem tudom, hogyan navigálhatnék ebben.

Gondolkodunk rajta, de ez egy sokkal bonyolultabb vállalkozás, mint öt évvel ezelőtt volt. De szeretném. Mindenkit nagyon kedvelek, és szeretem a karaktereket. Drukkolok.


Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Sajnos nem láttam még a filmet sosem, de ezek után meg fogom nézni.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hova süllyed a mostani társadalom?

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

***** **** világban élünk jelenleg...

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

És mennyi ilyen film volt régen, azokat meg most szinkronizálják újra meg kivágják a jeleneteket. Nevetséges világot élünk.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink