A kakaduk jelentik a legnagyobb veszélyt most az ausztrál internetre

2017. november 06.
3.3111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár Ausztrália alapból sincs túl jó helyzetben, ha az internetes csatlakozási lehetőségeket, illetve az internetsebességet nézzük, az ország szolgáltatóinak azonban az infrastrukturális hiányosságok mellett más problémával is szembe kell néznie.

Az ország ugyanis elhatározta, hogy 2021-ig javítani szeretnék az internetelérhetőség és internetsebesség mértékét, amivel óriási fejlesztés vette kezdetét, azonban a kivitelezőknek máris újra kellett gondolniuk a büdzsét, mert nem várt problémákba ütköztek.

A BBC beszámolója szerint ugyanis a vezetékes internethálózat kiépítése során azt vették észre a helyszíni szerelők, hogy ha fedetlenül hagynak maguk mögött kábeleket, akkor alig néhány óra is elegendő ahhoz, hogy a kakaduk javíthatatlanul megrongálják azt a csőreikkel, melyeket ők csak élesíteni szeretnének.

Mivel épülő hálózatról van szó, üzemzavart egyelőre nem okoztak a madarak, de eddig már nyolc kábelt rongáltak meg, ami átszámítva több mint 16 millió forintos kár. Ezt kívánják most csökkenteni a kivitelezők azzal, hogy a szabadon hagyott kábeleket a jövőben védőráccsal óvják meg a madaraktól.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Kellemetlen lehet a szitu mert hát az állatok nem tehetnek róla hogy eléjük tesznek egy csőrélesítéshez abszolút ideális eszközt röhögő smiley viszont természetesen meg is kell oldani a problémát.

válasz erre

techiii

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Ezen nagyon jót röhögtem! röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Kileah

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Hát istenem, ők csak élesítik a csőrüket! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Édes pofák! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre