A jövő esernyőjét drónok viszik majd a fejünk felett

2018. június 08.
4.5031
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igencsak izgalmas fejlesztésről számolt be az Asahi Power Service, akik közleményük szerint már jövőre piacra akarják dobni legújabb fejlesztésüket, amivel az esernyők iparágát forradalmasítanák.

A cég terve ugyanis nem más, minthogy eldobhassuk végre a hagyományos esernyőket, a helyükre pedig drónokkal meghajtott ernyők kerülhessenek, melyeket nem kell fogni, hiszen folyamatosan követnek minket, bármerre is járunk, noha a robotrepülőkre vonatkozó szabályozás miatt ezeket az ernyőket első körben utcán még nem lehetne használni, csak és kizárólag magánterületeken.

A termékből már létezik egy prototípus, mely 150 centiméteres átmérővel rendelkezik, drónnal együtt pedig öt kilogrammot nyom, és legfeljebb 5 percig tudja biztosítani számunkra az esőmentes környezetet, de a csapat folyamatosan fejleszti termékét, így ezen a téren jelentős változások várhatók.

A hírek szerint a japánok 70-80 ezer forintért tervezik piacra dobni terméküket, ami ebben a formájában még szinte biztos, hogy nem számíthat nagy sikernek.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Levi87

1 éve, 12 napja

Ehhez nagyon gyengék még a drónok. Meg nem is hiszem hogy ez a drónok feladata lenne.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Hát.... Ez igen nagy baromságnak tűnik így elsőre...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 13 napja

Ennek semmi értelme. Negyed órát se bírnak az akksik, aki pedig állt már drón alatt, tudja, milyen szelet csinál. Az pedig esőben nem valami kellemes.

válasz erre

Harder

1 éve, 13 napja

Hát az aztán igen. Ennyire lusták lennénk?

válasz erre

rDAVE

1 éve, 13 napja

Merész, aki ebbe lehetőségeket lát. Szerintem ez életképtelen.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink