A jobb szoftveres támogatás és a biztonság miatt 10-ből 3 Android-felhasználó váltana iPhone 12-re

2020. október 07.
2.0551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kifejezetten sok Android-felhasználó intene búcsút platformjának a SellCell legfrissebb felmérése szerint, akik mintegy kétezer fő megkérdezését követően - ez azért eléggé elhanyagolható mintavétel - arra jutottak, hogy 10-ből 3 felhasználó gondolkozik az iOS-re váltáson.

Mindezt a közelgő iPhone 12 miatt, amit az Apple még be sem jelentett hivatalosan, de a válaszadók mintegy 56 százaléka azért döntene így, mert az iOS alapú rendszerek sokkal jobb és tartósabb szoftveres támogatást kapnak, de 49 százalékuk inkább az erőteljesebb biztonsági és adatvédelmi fejlesztéseket jelölte meg.

A felmérés természetesen tartogat érdekes pontokat is, hiszen a válaszadók 31 százaléka a jobb ár miatt döntene az iPhone 12 mellett - ami azért eléggé sántít -, de a megkérdezettek 19 százaléka az 5G-kapcsolatot is kiemelte, amivel kapcsolatban az Android alapú rendszerek szintén lényegesen erősebbek jelenleg, pontosabban több gyártó támogatja ebből a szegmensből az újgenerációs mobilhálózatokat.
felmérése szerint, akik mintegy kétezer fő megkérdezését követően - ez azért eléggé elhanyagolható mintavétel - arra jutottak, hogy 10-ből 3 felhasználó gondolkozik az iOS-re váltáson.'>
4 hozzászólás

Levi87

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Én is így voltam vele, a biztonság miatt tértem át annak idején.

válasz erre

Porthos

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Hát bizony bizony, munkára például sokkal jobb. De játékra is...

válasz erre

TEchie

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Senki nem tartja őket vissza...

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja és 2 napja

Az igen! meglepett smiley Rohadt sok ember az.

válasz erre