A jelek szerint 2023-nál előbb nem kapunk hajlítható kijelzős iPhone-t

2021. február 17.
30.2871
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az már biztos, hogy az Apple bődületes lemaradásban ugyan, de hajlítható kijelzős okostelefont tervez, a MacRumors értesülései alapján pedig egyáltalán nem akarnak kapkodni ezzel a készülékkel.
 

A jelek szerint ugyanis az Apple legkorábban 2023-ban dobhatja majd piacra hajlítható OLED kijelzővel felszerelt okostelefonját, mely ráadásul Apple Pencil támogatást is kaphat, a lap forrásai szerint pedig rögtön kétféle méretben számíthatunk rá, így egy 7,3 hüvelykes és egy 7,6 hüvelykes típus egyaránt várható belőle.

A kiszivárgott információk alapján az Apple azt tervezi, hogy a kérdéses iPhone modell olyan lesz, mint egy külső kijelzővel ellátott, összehajtható iPad, noha akadnak olyan vélemények is - például Jon Prosser is így gondolja -, hogy a cupertinói óriás inkább a Surface Duo duplakijelzős vonalát követi majd, tehát nem hagyományos értelemben vett hajlítható kijelzőről lehet szó.
3 hozzászólás

TEchie

10 hónapja, 2 hete

Nem kapkodják el.

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 2 hete

Sosem kapkodnak ezekkel az újításokkal. Kivárják amíg használható lesz. Jelenleg még inkább vicc az egész.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 2 hete

Tulajdonképpen minek adnának ki ilyet? Irgalmatlan drága még gagyi androiddal is az egész technológia. Felvevőpiac meg sehol.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink