A játékosokra is gondolnak az Ubuntu-nál

2017. március 11.
4.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Timo Aaltonen egy nagyszerű hírrel tért vissza az Ubuntu Zesty Zapus-szal kapcsolatos média áradatba, amelyben részletezte, hogy nem csak a mindennapos felhasználás, de a szélsőségek kiaknázásában is jeleskedik majd a következő Canonical kiadás.

Legfrissebb blogbejegyzésében azt taglalta, hogy régóta tartó fejlesztői munka után végre publikus tesztelési fázisba került a megújult X.Org szerver valamint ezzel párhuzamosan a Mesa grafikus könyvtár is, így pedig mindenképpen megvalósul az a tervük, hogy a következő Ubuntu, a 17.04-es Zesty Zapus forrása tartalmazni fogja az előbbi 1.19 és utóbbi 17.01-es verzióját.

Ez azt jelenti, hogy az Ubuntu 17.04 igyekszik minden téren a lehető legújabb technológiát elérhetővé tenni a felhasználói számára. Timo a bejegyzést egyfajta tesztre való felhívásnak is szánta, hiszen a fent taglalt újdonságok bekerültek a PPA tárolókba, így azokat illetve a Zesty Zapus fejlesztői változatát mindenki próbálgathatja, az X.Org és a Mesa miatt első sorban azonban a játékosokat favorizálják, mivel itt még azért van munka bőven annak érdekében, hogy minél jobb élményt tudjanak biztosítani.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nagyon helyes, tetszik az irány! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

Helyes, gondoljanak is! Most már több mint 3 ezer Linuxos játék van a Steamen, ehhez kell is egy jó rendszer!

válasz erre

Levi87

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

Mióta Unity motor is van, egyre kevésbé érdekes a Mesa. Viszont az nagyon jó hír, hogy ennyire szívén viseli a Canonical a gamereket, mert ez az igazi vízválasztó.

válasz erre