A játékosoknak kedvez a legújabb Tumbleweed

2017. május 19.
3.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az openSUSE csapatból Douglas DeMaio publikálta az újdonságokat, amiket a múlt hét óta sikeresen integráltak a mindig naprakész openSUSE változatba, a Tumbleweed-be.

Az új változat leginkább a Linux alatt játszó felhasználóknak kedvez, de mindenek előtt érdemes megemlíteni, hogy az eheti Tumbleweed képfájlja már a Linux Kernel 4.11-es variánsát tartalmazza, ami azt jelenti, hogy a korábban használt 4.10.13-ast lecserélték a legújabb rendszermagra.

Ez azt is jelenti, hogy a Tumbleweed az új Kernelnek köszönhetően nagyobb támogatást kapott a legmodernebb Nvidia GPU-kkal kapcsolatban, ami különösen örömteli a gamer szívű felhasználóknak, hiszen ezáltal még jobb játékélményben lehet részük.

Ha már játékélmény, akkor ide illesszük is be a másik nagy változást, ami a Mesa grafikus könyvtárat érinti. Ez utóbbiból megkaptuk a 17.0.5-ös verziót, amely segítségével még jobb teljesítmény préselhetnek ki a szoftverek az operációs rendszer alatti vasból.
2 hozzászólás

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Annyira jó lenne ha már nem az döntené el ki milyen oprendszert használ hogy fut-e rajta xy játék... Jobban kéne ezeket fejleszteni.

válasz erre

VDemon

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Egy időben az nvidia nagyon mostohagyerek volt de látom azért döntött a józan ész.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink