A Huawei végigtrollkodta az Apple bemutatóját a Twitteren

2018. szeptember 14.
5.2461
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hónapok óta megy az egyoldalú piszkálódás a Huawei és az Apple között, így a várakozásoknak megfelelően a cupertinói óriás szerda esti nagy bejelentéseit sem hagyták szó nélkül a kínaiak, akik gyakorlatilag végigtrollkodták (sic!) az eseményt.

Ez nem meglepő, hiszen az Apple idén még a legnagyobb rajongóit is magára haragította a gyakorlatilag csak átnevezett, minden innovációt mellőző, de mégis méregdrága iPhone XS eszközével, amit a Huawei azonnal lereagált a Twitteren, ahol elsőként a fényképezőbe kötöttek bele, ezáltal egy mutatós képpel prezentálták a 40 és a 12 megapixel közötti különbségeket, de egy következő bejegyzésüknél a három kamera hiánya miatt tettek lesajnáló megjegyzést az Apple készülékére.


Itt persze még nem állt le a Huawei, így több bejegyzésben is odaszúrt az új iPhone-ok unalmas színvilága miatt, de az egyik legdurvább az a kép volt, amelyen gyakorlatilag megköszönték az Apple-nek, hogy lehetővé tették számukra azt, hogy az év hősei legyenek az okostelefonos piacon. Mindehhez egy egyértelműsítő animációs is összedobtak, ami mellett felhívták a figyelmüket októberi bejelentésükre, melyre Londonban kerülhet majd sor.

5 hozzászólás

VDemon

11 hónapja, 3 napja

Szánalmas banda.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 napja

Lehet trollkodni, meg fikázni, csak akkor már az a kérdés hogy miért másolják őket állandóan?

válasz erre

betyár

11 hónapja, 4 napja

Ennek mi értelme?

válasz erre

techiii

11 hónapja, 4 napja

Nevetséges.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 4 napja

Ez nagyon gyerekes viselkedés.

válasz erre