A Huawei uralja a Notch piacot

2018. augusztus 02.
1.3171
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Hihetetlen, de már erre is van statisztika, azaz az okostelefon eladásokat az alapján is szűkítik, hogy mennyi Notch-csal rendelkező eszköz került eladásra, és ebben sem az Apple vezet.

A Sigmantell Consulting végzett egy kis piackutatást, amit a Digitimes publikált, és eszerint globális tekintetben 86,1 millió eladott okostelefon közül 25,4 millió a Huawei jóvoltából, és Notch-csal ellátva került értékesítésre, így ők vezetik ezt a listát.

Kicsit furcsán hathat, hiszen az Apple hozta be a piacra a Notch-ot, ám a cupertinói cégnek csupán egyetlen mobilja van, ami ezzel rendelkezik, míg az Android platformot képviselő gyártók esetében már több eszközről beszélhetünk, így a 20,7 millió iPhone nem is olyan rossz szám.

Persze idén változhat ez a statisztika, hiszen nagy esély van arra, hogy az összes iPhone ezzel a szenzor szigettel lesz ellátva, ez pedig azt is jelentheti, hogy az idén kicsit megtorpant okostelefon piac ismét fellendül.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

7 hónapja, 4 napja

Nem meglepő amúgy. A leg****abb telefonjaikra is rámásolták.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 4 napja

Tonna számra adják el a hulladék telefonjaikat mert még egy ötéves gyerek is megkapja hitelre. Persze hogy sok megy el belőle.

válasz erre

TEchie

7 hónapja, 4 napja

Notch piac baszki, be****ok.

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 4 napja

Fossák a telefonokat folyamatosan, nem is csoda. Nyilván amint kijönnek az új iPhoneok, mindez hirtelen lesz a múlté.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 4 napja

Uborkaszezon statisztika!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink