A Huawei túlszárnyalta az Apple-t

2017. szeptember 06.
3.5331
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei büszkén jelentette, hogy a terveik tökéletes ütemben haladnak, aminek eredményeképpen sikerült megelőzniük az Apple-t az eladások terén, így a Samsung mögött már a kínai cég a világ második legnagyobb mobil vállalata.

Nagyon pontos számok egyelőre nincsenek, de a lenti grafikán jól látható, hogy tavaly szeptembere óta folyamatosan jöttek fel az Apple-re, míg végül a nyár közepén ha kicsivel is, de beelőzték a cupertinoi céget.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mind a két vállalat csupán a piac 12%-át, illetve annak környékét birtokolja, míg a Samsung toronymagasan vezet.

A Huawei nagyszerű számait a kínai régióban termelte ki, de az igazi kihívás csak most fog kezdődni, ugyanis mindenki izgatottan várja, hogy az Apple új modelljeinek bevezetése után is fent tudják-e tartani a második helyet a kínaiak.

Természetesen üröm is van az örömben, ugyanis a annyit még sikerült kideríteni, hogy a Huawei-nek egyetlen top terméke sincs, a legkeresettebb mobilok piacán, így a nagy szórás eredményezi a népszerűséget, ezzel szemben az iPhone 7 a világ legnépszerűbb eszközévé vált.

A Huawei túlszárnyalta az Apple-t - 2. kép

4 hozzászólás

Kileah

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

El lehet adni ezerféle telefonból nagyon sokat, a Samsung is ebben erős. De ennek a grafikonnak semmi köze a prémium kategóriához, amiben az Apple versenyez.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

De irritáló a Huawei belemagyarázása mindent mindenbe. Rakás **** amit csinálnak inkább a minőséggel törődnének.

válasz erre

technomancer

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát ez biztos nem lesz hosszú életű előny

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Akárhogy is, ez azért fontos mérföldkő lehet nekik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink