A Huawei tervei szerint 2021-ben okostelefonjaik fele már összehajtható lesz

2019. április 02.
3.6721
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Úgy tűnik, hogy nagyon megtetszett a Huaweinek az összehajtható okostelefonok koncepciója, ezáltal Richard Yu egy interjúban bejelentette, hogy a jövőben határozottan ebben az irányban mozdulnak majd el készülékeikkel.
 

Bár egyelőre nincs sok tapasztalata a kínai gyártónak a Mate X-szel sem, hiszen a Huawei első összehajtható okostelefonja csak nyáron érkezik, azonban nagy jövőt látnak ebben a megoldásban, így Richard Yu egy interjúban kifejtette, hogy szerinte 2021-re az általuk gyártott csúcsmobilok legalább fele már összehajtható kialakítású lesz.

A cég egyik első embere kiemelte, hogy tisztában vannak vele: a hajlítható koncepció nem tetszik mindenkinek, ezért természetesen a hagyományos telefonokat sem vonják majd ki a forgalomból, csak mellettük más alternatívát is kínálnak.
5 hozzászólás

techiii

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Erősen kétlem.

login_password

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ennyire gyorsan nem fognak ezek terjedni az biztos.

rDAVE

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ennyire nem fog leesni az ára. Ráadásul még a legújabb android verziókra is lassan áll át a piac, pedig az csak egy OS. Szerk.: nem olvastam eléggé figyelmesen, szóval csak a csúcstelók... hát lehet, de nem hiszem, hogy mindenkinek igénye van erre.

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Háttttöööööö, remélem a többi gyártó nem követi ezt a példát.

Fikarc

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem tartom jó iránynak, jelenlegi formájában. Samsung akkor kezdett el lecsúszni, amikor csak lekerekített szélű telefonokat kezdett árulni, ezzel is ez lesz a helyzet.