A Huawei tervei szerint 2021-ben okostelefonjaik fele már összehajtható lesz

2019. április 02.
3.4201
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Úgy tűnik, hogy nagyon megtetszett a Huaweinek az összehajtható okostelefonok koncepciója, ezáltal Richard Yu egy interjúban bejelentette, hogy a jövőben határozottan ebben az irányban mozdulnak majd el készülékeikkel.

Bár egyelőre nincs sok tapasztalata a kínai gyártónak a Mate X-szel sem, hiszen a Huawei első összehajtható okostelefonja csak nyáron érkezik, azonban nagy jövőt látnak ebben a megoldásban, így Richard Yu egy interjúban kifejtette, hogy szerinte 2021-re az általuk gyártott csúcsmobilok legalább fele már összehajtható kialakítású lesz.

A cég egyik első embere kiemelte, hogy tisztában vannak vele: a hajlítható koncepció nem tetszik mindenkinek, ezért természetesen a hagyományos telefonokat sem vonják majd ki a forgalomból, csak mellettük más alternatívát is kínálnak.
5 hozzászólás

techiii

3 hónapja, 1 napja

Erősen kétlem.

válasz erre

login_password

3 hónapja, 1 napja

Ennyire gyorsan nem fognak ezek terjedni az biztos.

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 1 napja

Ennyire nem fog leesni az ára. Ráadásul még a legújabb android verziókra is lassan áll át a piac, pedig az csak egy OS. Szerk.: nem olvastam eléggé figyelmesen, szóval csak a csúcstelók... hát lehet, de nem hiszem, hogy mindenkinek igénye van erre.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 1 napja

Háttttöööööö, remélem a többi gyártó nem követi ezt a példát.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 napja

Nem tartom jó iránynak, jelenlegi formájában. Samsung akkor kezdett el lecsúszni, amikor csak lekerekített szélű telefonokat kezdett árulni, ezzel is ez lesz a helyzet.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink